Ρότσα: «Είμαστε σε καλό δρόμο»

Ο «Ινδιάνος» είχε παράπονα για την ημέρα διεξαγωγής του ντέρμπι

Ρότσα: «Είμαστε σε καλό δρόμο»

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Europa League, ωστόσο ο τεχνικός του, Χουάν Ραμόν Ρότσα, είναι αισιόδοξος για το μέλον της ομάδας.

Ο Αργεντινός προπονητής, μετά την ήττα με 3-1 από τη Τότεναμ στο White Heart Lane, δήλωσε: «Κερδίσαμε πολλά σε αυτό το ματς. Θέλαμε να είμαστε ανταγωνιστικοί, παίζαμε με μία δυνατή ομάδα και ήταν μεγάλο κέρδος το ό,τι φθάσαμε πολύ κοντά στο να πάρουμε αποτέλεσμα. Είμαστε σε καλό δρόμο. Είναι θέμα χρόνου να φτάσουμε σε ένα καλύτερο επίπεδο. Ανεβαίνουμε "σκαλάκια"...».

Ερωτηθείς για το αν πίστεψε στην πρόκριση μετά την ισοφάριση, απάντησε καταφατικά: «Φτάναμε στην αντίπαλη περιοχή με καλή κατοχή και το πίστεψα μετά το 1-1. Η πρόκριση χάθηκε στο Μάριμπορ. Η ομάδα δεν έκανε καλές εμφανίσεις και έχασε δυο παιχνίδια. Πήραμε πάντως το ενθαρρυντικό μήνυμα ότι μπορούμε να είμαστε σε πιο υψηλό επίπεδο».

Σε ερώτηση για το ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό, δεν έκρυψε το παράπονό του ότι «κανονικά θα έπρεπε να γίνει τη Δευτέρα», εννοώντας ότι η ομάδα του θα παίξει στο μεγάλο παιχνίδι την Κυριακή χωρίς «ανάσες», τη στιγμή που ο Ολυμπιακός έπαιξε την Τρίτη και στην έδρα του.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top