Ζαρντίμ: τελικός το ματς Ολυμπιακός - Μονπελιέ

Στη Γαλλία για τον αγώνα της Τετάρτης η ελληνική ομάδα

Ζαρντίμ: τελικός το ματς Ολυμπιακός - Μονπελιέ

Τελικό χαρακτήρισαν ο Λεονάρντο Ζαρντίμ και ο Ραφίκ Τζιμπούρ τον αγώνα της Τετάρτης με την Μονπελιέ (21:45, ΝΕΤ) για την 3η αγωνιστική του Champions League. Η ελληνική ομάδα παίζει τα ρέστα της, καθώς για να μείνει ζωντανή στην διεκδίκηση της πρόκρισης πρέπει να κερδίσει, ή, για να αποκτήσει προβάδισμα κατάκτησης της 3ης θέσης στον όμιλο, να έρθει ισοπαλία.

«Είναι ένας πάρα πολύ σημαντικός αγώνας, γιατί σε περίπτωση που κερδίσουμε, έχουμε πιθανότητες να πετύχουμε τον πρώτο σας στόχο για να περάσουμε στην επόμενη φάση. Αν όχι, θα συνεχίσουμε για την τρίτη θέση. Υπό αυτή την έννοια είναι σας σημαντικός αγώνας όχι μόνο για εμάς, αλλά και για τη Μονπελιέ», είπε ο τεχνικός των Ερυθρόλευκων.

Αναφερόμενος στο προηγούμενο παιχνίδι του Ολυμπιακού, κόντρα στην Άρσεναλ, ο Ζαρντίμ είπε ότι στόχος είναι να κρατήσουν την ίδια στάση αλλά με καλύτερο αποτέλεσμα και κατέληξε: «μία ομάδα σαν τον Ολυμπιακό και οι παίκτες που αγωνίζονται, έχουν την υποχρέωση να είναι πάντα προετοιμασμένοι. Είμαστε έτοιμοι για να παίξουμε οποιοδήποτε παιχνίδι. Αυτό κάνουμε πάντα».

«Αυτό το ματς είναι τελικός για εμάς. Μας ενδιαφέρει να προχωρήσουμε στα Κύπελλα Ευρώπης. Να φτάσουμε στην συνέχεια. Θέλουμε να πατήσουμε πάνω στις αδυναμίες της Μονπελιέ», είπε ο Ραφίκ Τζιμπούρ και δεν έκρυψε την επιθυμία του να σκοράρει, καθώς, όπως τόνισε, αυτό που ενδιαφέρει όλους τους παίκτες είναι να κερδίσουν!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top