Γ. Πρίντεζης: «Η Βιβή είναι το στήριγμά μου»

Ποια είναι τα γούρια του και τι λέει για το νικητήριο καλάθι επί της ΤΣΣΚΑ

Γ. Πρίντεζης: «Η Βιβή είναι το στήριγμά μου»

Για τη σύντροφό του, την πρώην Playmate, Βιβή Τσιάμη μίλησε για πρώτη φορά ο διεθνής μπασκετμπολίστας Γιώργος Πρίντεζης, τονίζοντας ότι εκείνη είναι το «στήριγμά» του.

Και πώς να μην της το αναγνωρίσει άλλωστε, αφού η Βιβή τα παράτησε όλα και τον ακολούθησε εκτός Ελλάδας για να είναι δίπλα του.

«Στον αθλητισμό έχεις τον άνθρωπό σου, το στήριγμά σου. Μετά από τόσο μεγάλη ένταση στο παρκέ, πρέπει να πηγαίνεις να ξεσπάς κάπου, αν μπορώ να το πω έτσι ή να ηρεμείς κάπου. Κάποιοι χαρακτήρες ηρεμούν και κάποιοι ξεσπούν», είπε.

Οι δυο τους είναι μαζί περίπου τέσσερα χρόνια. Ζουν πλέον σαν παντρεμένοι, όμως ακόμα δεν σκέφτονται να κάνουν το μεγάλο βήμα και να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Μιλώντας στην εκπομπή «Everyday Girls» του MTV, ο Γ. Πρίντεζης είπε ότι με την καλή του προτιμούν να πηγαίνουν διακοπές στα ελληνικά νησιά, τονίζοντας ότι η Ελλάδα είναι παράδεισος και τη ζηλεύουν όλοι.

«Όπου και να πας η παρέα είναι το πιο σημαντικό. Σαν χώρα έχουμε δύο προνόμια, τα οποία τα ζηλεύουν πάρα πολύ. Τον ήλιο και τη θάλασσα», είπε.

Όσο για τη Βιβή Τσιάμη; Παρακολουθεί σχεδόν όλους τους αγώνες του καλού της και εκείνος τη θεωρεί το γούρι του.

Ο διεθνής μπασκετμπολίστας δε θα μπορούσε να μη μιλήσει και για το νικητήριο καλάθι του κόντρα στην ΤΣΣΚΑ στον τελικό του Final Four της Κωνσταντινούπολης.

«Δε θεωρώ ότι ήταν επίτευγμα δικό μου, ήταν κάτι το οποίο έγινε μέσω ομαδικής δουλειάς. Δεν ήξερα τι θα επακολουθήσει. Σούταρα και είπα ο Θεός και η Παναγιά μαζί μας», είπε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top