Το απειλητικό μήνυμα που έλαβε η Δώρα τρεις μέρες πριν τη δολοφονία: «Μην ξαναπάς στο νεκροταφείο»

Η έκκληση του πατέρα της 32χρονης μέσω Star να βρεθεί ο δολοφόνος της

Έκκληση κάνει ο πατέρας της Δώρας Ζέμπερη μέσω του Star να βρεθεί ο δολοφόνος του παιδιού του. Την ίδια ώρα η αστυνομία εξετάζει το μήνυμα που έστειλε άγνωστος στο κινητό της 32χρονης κοπέλας τρεις μέρες πριν τη δολοφονία της, απειλώντας την και λέγοντας της να μην ξαναπάει στο νεκροταφείο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στο Star φίλος του πρώην συντρόφου της Δώρας αποκαλύπτει τα πάντα για τη σχέση τους

«Ικετεύω, γονατίζω…Χιλιοπαρακαλάω όποιον άνθρωπο είδε κάτι, να μην φοβηθεί να βγει να το πει κι εγώ θα τον φυλάω μέρα νύχτα να μην τον πειράξει κανένας. Εάν είδε κάτι να πάει στην αστυνομία και να το πει να βοηθήσει. Κάνω έκκληση» δήλωσε στο Star ο πατέρας της 32χρονης εφοριακού.

ΓΥΝΑΙΚΑ Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ; – «ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑΣ ΣΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ»

Οι αστυνομικοί από την πρώτη στιγμή δεν απέκλειαν το ενδεχόμενο ο δολοφόνος να ήταν γυναίκα. Μάλιστα τις τελευταίες ημέρες ψάχνουν για μια γυναίκα η οποία φορούσε μαύρα και κινούνταν μέσα στο νεκροταφείο την ώρα της επίθεσης.

Μια συγγενής της Δώρας αποκαλύπτει ότι τρεις μέρες πριν τη δολοφονία της, το άτυχο κορίτσι είχε λάβει απειλητικό μήνυμα:

«Είχαμε μια κουβέντα και πάνω στην κουβέντα μου πέταξε ότι πήρα και ένα μήνυμα “μην ξαναπάς στο νεκροταφείο”».

Αστυνομικοί σχεδόν σε καθημερινή βάση, έρχονται στο νεκροταφείο και ελέγχουν εξωτερικά αλλά και εσωτερικά τους χώρους σε μια προσπάθεια να εντοπίσουν κάποιον ύποπτο που ίσως θα μπορούσε να σχετίζεται με τη δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη.

Ο πατέρας της 32χρονης κλήθηκε από την αστυνομία να δώσει περιγραφή του ατόμου που πήρε με το ταξί του το βράδυ του φόνου.

«Κλήθηκε να δει αν μπορεί να αναγνωρίσει το συγκεκριμένο άτομο μέσα από κάποιες φωτογραφίες που του επιδείχθηκαν. Δεν τον αναγνώρισε και εκεί σταμάτησε η διαδικασία με τον πατέρα» δήλωσε στο Star ο δικηγόρος του, Απόστολος Λύτρας.

 

Δείτε περισσότερα στο video.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top