Παπακώστα μετά τη διαγραφή της από την ΚΟ της ΝΔ: «Αναίτια και ανυπαίτια» η απόφαση

ΑΝΕΛ: Ο Μητσοτάκης δήλωσε υποταγή στον Γεωργιάδη - Νέα ενημέρωση 21:25

Δήλωση- απάντηση για τη διαγραφή της από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ έκανε η Κατερίνα Παπακώστα, με τίτλο «Αναφαίρετον όπλον αρετή».

Η βουλευτής επεσήμανε ότι ο κοινοβουλευτικός της λόγος διατρέχεται από μέτρο και μετριοπάθεια και τόνισε ότι δεν προδίδει ούτε παραδίδει τις αρχές της, όσο κι αν κοστίζουν.

Ολόκληρη η δήλωση της

«Ως πολιτικός είμαι πιστή στις αρχές στις οποίες θεμελιώθηκε η Νέα Δημοκρατία από τον ιδρυτή της Κωνσταντίνο Καραμανλή.

Στην πολιτική μου διαδρομή, επιλέγω να μην επηρεάζομαι από τις Σειρήνες των καιρών. Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής ποτέ δεν δίστασε να ταράξει τα θολά νερά, προκειμένου να θεμελιώσει μία Κοινωνία ενωμένη, δημοκρατική, φιλελεύθερη και με σεβασμό στην αξιοπρέπεια όλων των πολιτών, έχοντας στον πυρήνα της πολιτικής τον Άνθρωπο.

Ο κοινοβουλευτικός μου λόγος στην Βουλή των Ελλήνων διατρέχεται από το μέτρο και την μετριοπάθεια και θεωρώ πως αναίτια και ανυπαίτια ελήφθη η απόφαση διαγραφής μου από την Κοινοβουλευτική Ομάδα.

Εμφορούμαι, λοιπόν, από αυτές τις αρχές, δεν τις προδίδω και δεν τις παραδίδω, όσο και αν κοστίζουν. Παραμένω αμετακίνητη από την υπεράσπισή τους.

Αυτά προς το παρόν»

ΑΝΕΛ: Ο Μητσοτάκης δήλωσε υποταγή στον Γεωργιάδη

Την ίδια ώρα, σκληρή ανακοίνωση εξέδωσαν οι ΑΝΕΛ, σχετικά με τη διαγραφή της Κατερίνας Παπακώστα, υποστηρίζοντας ότι η σχετική απόφαση ελήφθη από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, προκειμένου να δηλώσει υποταγή στον αντιπρόεδρό του Άδωνι Γεωργιάδη.

Ολόκληρη η ανακοίνωση

«Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας και Πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ κ. Πάνος Καμμένος πρότεινε στην κ. Κατερίνα Παπακώστα τη συμμετοχή της στη νομοπαρασκευαστική επιτροπή για τα ΑμεΑ, η οποία θα εισηγηθεί νομοθετικά μέτρα για θέματα που αφορούν τα τέκνα με ειδικές ανάγκες στρατιωτικών, λόγω της βιωματικής της εμπειρίας και βαθιάς γνώσης της στα θέματα που απασχολούν την επιτροπή.

Δεν περιμέναμε στο βωμό της μεταμόρφωσης του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας σε Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό, ο επίσημα πλέον επίτιμος Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης να τη διαγράψει προκειμένου να δηλώσει υποταγή στον αντιπρόεδρό του»

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top