ΤΑ ΜΑΖΕΥΕΙ ο Μεϊμαράκης: Τον Βορίδη εννοούσα και όχι τον Μητσοτάκη

Δεν υπάρχει ζήτημα για την Πειραιώς μετά τις διευκρινίσεις του πρώην αρχηγού της - Πρώτη ανάρτηση 18:20

ΤΑ ΜΑΖΕΥΕΙ ο Μεϊμαράκης: Τον Βορίδη εννοούσα και όχι τον Μητσοτάκη

Τον Μάκη Βορίδη εννοούσε  και όχι τον πρόεδρο του κόμματος Κυριάκο Μητσοτάκη, διευκρινίζει ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, σχετικά με τα όσα ανέφερε νωρίτερα σε συνομιλία του με τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες.

Σε επικοινωνία που είχε το Star με τον κ. Μεϊμαράκη, ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ  επισήμανε  ότι εννοούσε τον κ. Βορίδη, με αφορμή σχετική ερώτηση δημοσιογράφων, για τον προβληματισμό που εξέφρασε πρόσφατα ο συγκεκριμένος βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αν έπρεπε να ψηφίσει η ΝΔ την συμφωνία με τους εταίρους τον Σεπτέμβριο του 2015. Ο κ. Μεϊμαράκης επισήμανε επίσης ότι σωστά η ΝΔ  δεν ψηφίζει τα μέτρα,  αφού ο κ. Τσίπρας δεν αναλαμβάνει πρωτοβουλία για την σύσταση εθνικής ομάδας διαπραγμάτευσης.

Υπενθύμισε ακόμα ότι το 2015 ψηφίσθηκε με τις ψήφους και της αξιωματικής αντιπολίτευσης συμφωνία με τους εταίρους  και όχι συγκεκριμένα μέτρα, ενώ το δίλημμα τότε ήταν «συμφωνία ή δραχμή».

Σύμφωνα με πληροφορίες του star.gr από την Πειραιώς (αν και αρχικά οι δηλώσεις του κ. Μεϊμαράκη προκάλεσαν αναταραχή στη ΝΔ και στα ηγετικά κλιμάκια του κόμματος), μετά τις διευκρινίσεις του  πρώην προέδρου της, δεν τίθεται εσωκομματικό ζήτημα.       

Eπίσης, πηγές της ΝΔ μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ανέφεραν ότι  «ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ Βαγγέλης Μεϊμαράκης μας ενημέρωσε, πως τα όσα είπε αναφέρονταν σε δηλώσεις του Μάκη Βορίδη και αφορούσαν το 2015 και την τότε στάση της ΝΔ στη Βουλή, και δεν είχαν καμία σχέση με τα όσα είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξή του».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top