Είναι ή δεν είναι ΤΑΞΙΚΟ το τροχαίο στη Θήβα; ΠΛΑΚΩΝΟΝΤΑΙ οι πολιτικοί

Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισαν το φρικτό δυστύχημα «ταξικό» εξαιτίας του γεγονότος ότι ενεπλάκη μια Πόρσε

Είναι ή δεν είναι ΤΑΞΙΚΟ το τροχαίο στη Θήβα; ΠΛΑΚΩΝΟΝΤΑΙ οι πολιτικοί

Διχασμό έχει προκαλέσει και στον πολιτικό κόσμο το τροχαίο στη Θήβα, το οποίο συγκλόνισε όλη την Ελλάδα. Κάποιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισαν το φρικτό δυστύχημα «ταξικό» εξαιτίας του γεγονότος ότι ενεπλάκη μια Πόρσε, με άλλους εκπροσώπους του πολιτικού χώρου να αντιδρούν σε αυτές τις δηλώσεις.

Όπως σας ενημερώσαμε νωρίτερα στο star.gr, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Μανιός, μιλώντας στον Ant1 είπε για το τροχαίο: «Εμπεριέχει το ταξικό στοιχείο. Τι να πω, επειδή ήταν παιδί πλουσίου είχε καλό αυτοκίνητο ή επειδή ήταν παιδί πλουσίου, δεν είχε μάθει να σέβεται τη ζωή των άλλων. Ότι υπάρχουν γρήγορα αυτοκίνητα είναι ένας ταξικός παραλογισμός, διότι απευθύνεται σ' έναν πολύ πλούσιο, εγώ δεν μπορώ να αγοράσω τέτοιο αυτοκίνητο. Ο άλλος το παίρνει εύκολα. Αυτή η ευκολία δημιουργείς μια κατάσταση στον ίδιο ότι "δεν βαριέσαι, όλα είναι δικά μου».

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Μερόπης Τζούφη: «Η πρώτη ανάγνωση είναι αυτή: ότι ένα πολύ πλούσιο παιδί με πολύ ακριβό αυτοκίνητο να μη βλέπει όριο στο δρόμο και να θεωρεί ότι όλα αυτά του ανήκουν. Αυτό του έδωσε τη δυνατότητα να έχει αυτή την έπαρση και να συμπεριφέρεται με αυτό τον τρόπο. Να μην είναι οριοθετημένος. Έτσι έγινε πρόξενος αυτού του ατυχήματος, ωστόσο ήταν και θύτης και θύμα».

Στην αντεπίθεση περί ΤΑΞΙΚΟΥ δυστυχήματος πέρασαν Συρμαλένιος, Γεωργιάδης και Δημ. Καμμένος

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Συρμαλένιος κράτησε αποστάσεις από τις θέσεις των ανωτέρω συντρόφων του, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν νομίζω ότι είναι ταξικό το θέμα. Είναι θέμα μιας απερισκεψίας, μιας νεανικής παρορμητικής συμπεριφοράς».

Ο Άδωνις Γεωργιάδης εκτός από την ανάρτηση στο facebook, που σας αναφέραμε νωρίτρα, έγραψε επίσης σχετικά με το θέμα: «Βγήκαν πάλι όλοι οι αριστεροί με μίσος για τον πλούσιο κακομαθημένο, να χύσουν πάλι το βρώμικό τους φθόνο σαν δηλητήριο. Την Κυριακή το απόγευμα κάποιοι γονείς δέχθηκαν αυτό το τηλεφώνημα που όλοι οι γονείς τρέμουμε και έμαθαν ότι έχασαν το παιδί τους. Μπροστά στον ανθρώπινο πόνο, όλοι γινόμαστε ένα, πλούσιοι και φτωχοί».

Όμως και ο Δημήτρης Καμμένος από τους ΑΝΕΛ, πήρε θέση στον «πόλεμο» που έχει ξεσπάσει περί ταξικότητας του τροχαίου, λέγοντας πως «Δεν υπάρχει ταξικό πρόσημο μπροστά στον θάνατο. Αλίμονο εάν οι άνθρωποι μπαίνουμε σε τόσο λάθος 'δρόμο'. Όλοι οι γονείς ανατριχιάσαμε, ανεξαιρέτως τύπου εργασίας, σπουδών, τραπεζικών λογαριασμών ή τόπου κατοικίας. Λυπήθηκα αφάνταστα για το μωρό, την μητέρα και τους αδικοχαμένους νέους χωρίς δεύτερες σκέψεις.  Ας προσέχουμε τις δηλώσεις μας».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top