Αλέξανδρος Παρθένης: Μίλησε για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε το 2009

Ο λόγος που απείχε από τη δημοσιότητα

Αλ.Παρθένης: Το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε το 2009

Το τηλεοπτικό του comeback ήταν ξαφνικό. Ο Αλέξανδρος Παρθένης, ύστερα από σχεδόν μια δεκαετία αποχής από την τηλεόραση, βρέθηκε στον Άγιο Δομίνικο, στο Survivor 2, και κατέληξε ο πρώτος παίκτης που αποχώρησε.

Το πρώην μοντέλο και ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Down Town και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο πρόβλημα που αντιμετώπισε με την υγεία του.

Ακολουθεί ένα μικρό απόσπασμα της συνέντευξης:

Γιατί απείχες από τη δημοσιότητα; Ήταν επιλογή σου;

Νομίζω ότι ήταν ένας συνδυασμός επιλογής και συγκυριών. Το 2009 είχα ένα αρκετά σοβαρό θέμα υγείας που μου στέρησε την ευκαιρία να συμμετάσχω σε ένα σίριαλ του MEGA, στη Ζωή της Άλλης. Τότε είχα ζητήσει μια τεράστια συγγνώμη από τον σκηνοθέτη Δημήτρη Αρβανίτη και εννέα χρόνια μετά τον ευχαριστώ που με περίμενε για έναν μήνα. Τον πήρα όμως τηλέφωνο και του είπα ότι δεν θα μπορούσα να συμμετάσχω για να γίνει η αποκατάσταση της υγείας μου και προχώρησε στην αντικατάσταση μου. Τώρα η υγεία μου είναι μια χαρά. Αργότερα, λόγω της κρίσης, τα ελληνικά σίριαλ ήταν ελάχιστα. Οπότε σ’ αυτή την περίοδο των εννέα χρόνων δεν μου δόθηκε κάποια άλλη ευκαιρία, δεν υπήρχε κάποια πρόταση για συνεργασία.

Το κυνήγησες όμως; 

Όχι. Είμαι ένας άνθρωπος που γενικά δεν κυνηγάω. Είχα φτάσει στο σημείο να έχω αναγνωρισιμότητα, οπότε, αν κάποιος παραγωγός, σκηνοθέτης ή σεναριογράφος με είχε στο μυαλό του, θα μπορούσε να με πάρει τηλέφωνο και να μου στείλει κάποιο concept.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top