Ανατροπή με την συμμετοχή της Ιωάννας Πηλιχού στο Survivor- Ακυρώνεται η συμμετοχή της;

Τι συμβαίνει με τα συμβόλαια;

Η πρεμιέρα του Survivor πλησιάζει και από ότι φαίνεται υπάρχουν κάποιες…ανατροπές! Όπως ανέφερε το πρωί της Παρασκευής, μέσα από την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου», ο Στέφανος Κωνσταντινίδης, οι δικηγόροι των διασήμων που θα πάρουν μέρος στο reality επιβίωσης είναι άϋπνοι.

Αυτό συνέβη διότι χθες δόθηκαν τα συμβόλαια σε κάποιους από τους celebrities ενώ κάποιοι άλλοι θα τα πάρουν σήμερα και φαίνεται πως υπάρχει… κόλλημα.

Ειδικότερα, ο δημοσιογράφος της εκπομπής ανέφερε: «Χθες το βράδυ κάποιος παίκτης από την ομάδα των διασήμων πήγε στο γραφείο του δικηγόρου του και του έδειξε το συμβόλαιο. Ο δικηγόρος του του είπε πως αυτό το συμβόλαιο γαλέρας δεν το υπογράφεις. Είναι οκ στα χρήματα, αλλά όλοι οι άλλοι όροι αναφέρουν πως θα το διαχειρίζεται το κανάλι, τι θα γίνει μετά το survivor, τι θα κάνουν επαγγελματικά, τι θα γίνει αν τραυματιστούν, φέρει ευθύνη η παραγωγή του Ατζούν; Σε όλα αυτά τα ερωτήματα οι δικηγόροι των παικτών από ότι μαθαίνω σηκώνουν τα χέρια ψηλά» .

Σε ότι αφορά την συμμετοχή της Ιωάννας Πηλιχού ο Στέφανος Κωνσταντινίδης ανέφερε: «Από ότι μαθαίνω μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχει υπογράψει το συμβόλαιο της. Μέχρι και την Τρίτη θα φύγουν οι τελευταίοι. Υπάρχει θέμα με τα συμβόλαια. Μάλλον η Ιωάννα φαίνεται να λέει όχι».

Δείτε το βίντεο…

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top