«Το άλλο της μισό» χαρακτηρίζει η Χριστίνας Μπόμπα τον αγαπημένο της Σάκη Τανιμανίδη, τονίζοντας ότι από την πρώτη γνωριμία τους το 2015 κατάλαβε πόσο ξεχωριστός ήταν.

«Πολύ σύντομα αντιλήφθηκα πως βρήκα το άλλο μου μισό στο πρόσωπο του Σάκη. Το ένιωσα από την πρώτη στιγμή που μιλήσαμε λίγο παραπάνω. Κατάλαβα πόσο ξεχωριστός είναι, πέρα από την εξωτερική του εμφάνιση. Αντιλήφθηκα πόσο πλούσιο εσωτερικό κόσμο διαθέτει, πόσο η σκέψη του κινείται πιο μπροστά. Με γοήτευσαν επίσης οι απόψεις που έχει για τη ζωή, προϊόν των εμπειριών του από τα πολλά ταξίδια, θεωρώ. Επιπλέον, είναι αυθόρμητα χαρούμενος και ευδιάθετος, δοτικός, ευγενής προς όλους. Αυτά με τράβηξαν αμέσως. Είναι έξυπνος, όμορφος, καλός άντρας. Αυτό το “κλικ” που ψάχνουμε όλοι το ένιωσα μαζί του» τονίζει.

Περιγράφοντας το πώς γνωρίστηκαν, λέει: «Η εταιρεία όπου δούλευα διαχειριζόταν το brand που ήταν χορηγός στην εκπομπή του, το World Party. Είχε έρθει και τον έκαναν tour στα γραφεία κι έτσι γνωριστήκαμε».

Όπως εξηγεί, το κλικ ήταν αμοιβαίο: «Βρεθήκαμε ξανά μετά από αρκετό καιρό, πάλι για δουλειά, για ένα πρότζεκτ που “έτρεχα” εγώ. Βγήκαμε το πρώτο ραντεβού και την επομένη έφυγε για ένα ταξίδι με την εκπομπή, που διήρκεσε δύο μήνες. Μιλούσαμε το διάστημα που έλειπε, αλλά επί της ουσίας η γνωριμία μας μετρούσε κάποιες ώρες».

 

Πηγή: People