Τον πρώην σύζυγό της, Γιώργο Λιάγκα, υπερασπίστηκε η Φαίη Σκορδά καθώς και όλο το… πάνελ της εκπομπής της για τη μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση και εξύβριση που κατέθεσε η Αθηναϊς Νέγκα εναντίον του. 

«Σαφώς και ο Γιώργος έχει έναν συγκεκριμένο τρόπο που σχολιάζει και ο κόσμος αυτό το αναγνωρίζει» ανέφερε η παρουσιάστρια και συνέχισε: «Δεν είναι ο άνθρωπος που θα κάνει δημόσιες σχέσεις και ίσως πολλές φορές μέσα από το χιούμορ λέει κάτι πιο πικάντικο. Η γλώσσα του ραδιοφώνου είναι διαφορετική. Ο Γιώργος ξέρουμε πώς σχολιάζει, αυτό είναι, είναι ένας και μοναδικός. Το ότι την ενόχλησε και είναι τραβηγμένο θα το δεχτώ και το σέβομαι. Αλλά το να κυνηγήσεις τον άλλον με αυτόφωρη διαδικασία είναι… εντάξει… Ο Περρής, που έχει μια μεγάλη πορεία, είχε γίνει μια παρεξήγηση, με κάτι πειράχτηκε. Μίλησαν, όμως, με τον Γιώργο, τα βρήκανε σε μηνύματα και τελείωσε εκεί».

Από την πλευρά της η Ελεάννα Τρυφίδου τόνισε: «Επειδή είχα την τύχη να κάνω ραδιοφωνική εκπομπή με τον Γιώργο για 7 με 8 χρόνια, το ύφος της εκπομπής του είναι συγκεκριμένο. Είναι μια σατιρική εκπομπή που την κάνει 20 χρόνια και δεν άλλαξε ποτέ. Είναι αυτή η γλώσσα και αυτό το χιούμορ του Γιώργου. Στις εποχές που ζούμε, στο σήμερα, με όλα αυτά που βιώνουμε, καλό είναι ότι συμβαίνει και ότι μας ενοχλεί να τα λύνουμε έξω από τις δικαστικές αίθουσες. Υπάρχουν τα τηλέφωνα. Σηκώνεις το τηλέφωνο και απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη ο άλλος αν νιώθεις ότι σε έχει προσβάλει σε κάτι. Τα δικαστήρια, οι αγωγές, το αυτόφωρο είναι πολύ τραβηγμένα για πράγματα τέτοιου είδους, για τον χώρο μας, για τις εποχές που ζούμε».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Άφαντος ο Γιώργος Λιάγκας μετά τη μήνυση που κατέθεσε η Αθηναΐς Νέγκα εναντίον του- Πού βρίσκεται ο παρουσιαστής!

Tags: