Εurovision 2017: Όλα όσα αποκάλυψαν Demy- Κοντόπουλος και Ευαγγελινός- Τι είπαν για τα 3 τραγούδια (ΦΩΤΟ)

Θα παρουσιαστούν σε ειδική εκπομπή από την ΕΡΤ

Εurovision 2017: Όλα όσα αποκάλυψαν Demy- Κοντόπουλος και Ευαγγελινός- Τι είπαν για τα 3 τραγούδια (ΦΩΤΟ)

Έτοιμοι για να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στον 62ο Διαγωνισμό της Eurovision στο Κίεβο της Ουκρανίας είναι η Demy και το δίδυμο της επιτυχίας, Δημήτρης Κοντόπουλος και Φωκάς Ευαγγελινός.

Στις πρώτες της δηλώσεις μετά την ανάθεση, η νεαρή τραγουδίστρια, η οποία στην πρώτη παρουσίαση για την Eurovision επέλεξε να φορέσει μια κόκκινη δερμάτινη φούστα και λευκό τοπ, επεσήμανε την σύμπνοια που υπάρχει μεταξύ των εμπλεκομένων, αλλά και την ικανοποίησή της που το κόστος θα καλυφθεί από χορηγούς, χωρίς να επιβαρυνθεί κανείς.

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη για την συμμετοχή μου φέτος στην Eurovision και γιατί θα γίνει όπως πάντα το ονειρευόμουν, με αυτή την ομάδα και όλους τους ανθρώπους που θα έχω γύρω μου.Είναι τιμή μου που συνεργάζομαι για ακόμη μία φορά με τον Δημήτρη Κοντόπουλο και τον Φωκά Ευαγγελινό. Νιώθω τρομερή ασφάλεια.Έχω ακούσει και τα τρία τραγούδια, έχω μεγάλη αγάπη και στα τρία. Νιώθω και μπορώ να φανταστώ και με τα τρία ότι εκπροσωπώ την Ελλάδα στην Eurovision. Oπότε είναι το πιο σημαντικό αυτό. Η μουσική δηλαδή και η σκηνική παρουσία για την οποία δεν έχω κανένα άγχος» ανέφερε ενώ αποκάλυψε πως «μέσα μου έχω μια κρυφή αγάπη για ένα από τα τραγούδια».

«Επίσης είμαι χαρούμενη που από άποψη χρηματική και budget δεν γίνεται στις πλάτες κανενός όλο αυτό και θα γίνει με χορηγούς και όπως πρέπει» επεσήμανε.

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Κοντόπουλος δεν άνοιξε τα χαρτιά του. Ωστόσο αρκέστηκε να πει πως και τα τρία τραγούδια που θα παρουσιαστούν στις αρχές Μαρτίου, θα είναι στα αγγλικά.

«Θα είναι στα αγγλικά και τα τρία τραγούδια. Το να κάναμε ένα τραγούδι mixed δεν θα είχε νόημα. Απευθυνόμαστε σε όλη την Ευρώπη, δεύτερη γλώσσα στην Ευρώπη είναι τα αγγλικά, οπότε αν θέλουμε να περάσουμε κάποιο μήνυμα, ο μόνος τρόπος είναι αυτός. Υπάρχει μια ομάδα στιχουργών που δουλεύει για αυτό, κάποιοι είναι ξένοι, κάποιοι είναι από Ελλάδα. Όλα τα άλλα θα τα μάθετε όταν θα είμαστε έτοιμοι» ανέφερε.

Όσο για το ποια είναι η συνταγή της επιτυχίας; «Αν υπάρχει συνταγή είναι να δέσει η μουσική και η εικόνα, η οποία πλέον παίζει τεράστιο ρόλο» τόνισε.

Τέλος ο Φωκάς Ευαγγελινός είπε: «Με τον Δημήτρη (Κοντόπουλο) είμαστε μια ομάδα, δυνατή πιστεύω – εκ του αποτελέσματος κρίνονται όλα. Αισθάνομαι ιδιαίτερη χαρά που στην ομάδα αυτή συμμετέχει τώρα και η Demy. Ένα πλάσμα κυριολεκτικά που εκτιμώ βαθύτατα. Έχει καταπληκτική φωνή, έχει σεμνότητα, έχει μια καλλιτεχνική παρουσία πολύ μεγάλη, είναι κάτι που τελοσπάντων μου «πάει». Έχω ακούσει τα τρία τραγούδια, ο κόσμος θα αποφασίσει και εγώ θα κάνω το καλύτερο δυνατό ώστε η χώρα μου να έχει μια όμορφη και αξιοπρεπή παρουσία σε αυτό το μεγάλο διαγωνισμό που μπορεί να δίνει χαρά αλλά τον παρακολουθούν συγχρόνως πάνω από 200 εκ. άνθρωποι…. Δεν πιστεύω στα χρήματα, πιστεύω στις ιδέες, πιστεύω στην υλοποίηση των ιδεών και σε μια ομάδα δυνατή που μπορεί, επειδή αγαπάει το διαγωνισμό, να προχωρήσει και να φέρει ένα καλό αποτέλεσμα».

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top