Σοβαρεύει το πράγμα! Ο Σάκης Τανιμανίδης γνώρισε τη Χριστίνα του στους δικούς του

Κέρδισε αμέσως τα… «πεθερικά»

Γνώρισε τα πεθερικά η κοπέλα του Σ. Τανιμανίδη

Τρελός και παλαβός είναι για τη Χριστίνα του ο Σάκης Τανιμανίδης και όλα δείχνουν ότι ο αμετανόητος εργένης έχει δαγκώσει για τα καλά τη λαμαρίνα. Τόσο πολύ μάλιστα που δεν δίστασε να γνωρίσει την καλή του και στους γονείς του, αποδεικνύοντας ότι η σχέση αυτή είναι σοβαρή.

Όπως αναφέρει το ένθετο Real Life της Real News, ο παρουσιαστής του Survivor πριν από λίγες μέρες ταξίδεψε με την καλή του μέχρι τη Θεσσαλονίκη, όπου η Χριστίνα γνώρισε τους γονείς του στο πατρικό του παρουσιαστή.

Η γλυκιά κοπέλα κέρδισε αμέσως την συμπάθεια των… «πεθερικών» και οι τέσσερίς τους πέρασαν πολύ ευχάριστες στιγμές στη συμπρωτεύουσα, με σπιτικό φαγητό, βόλτες στον Θερμαϊκό και συναντήσεις με φίλους.

Ο Σάκης και η Χριστίνα μένουν μαζί σε ένα διαμέρισμα στο Παγκράτι και τον Φεβρουάριο θα χρειαστεί να μείνουν για λίγο χωριστά, αφού ο παρουσιαστής θα πάει στον Άγιο Δομίνικο για τις ανάγκες των γυρισμάτων του Survivor.

Πάντως οι δυο τους δηλώνουν τόσο πολύ ερωτευμένοι που η απόσταση δεν θα απειλήσει την ευτυχία τους, αλλά αντίθετα θα φουντώσει ακόμα περισσότερο τον έρωτά τους. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top