Βρετανία: Κατά του Πούτιν η κόρη του Ρώσου πράκτορα – Χαροπαλεύει μαζί με τον πατέρα της

Οι έρευνες των αρχών παραμένουν στο σκοτάδι - Οι σχέσεις των δύο χωρών στην κόψη του ξυραφιού

Φανατική πολέμιος του Βλαντίμιρ Πούτιν δήλωνε με κάθε τρόπο η κόρη του Ρώσου πράκτορα που δηλητηριάστηκε στη Μεγάλη Βρετανία. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο πράκτορας ήταν νευρικός από την ώρα που μπήκε στο εστιατόριο και μάλιστα ο ίδιος και η κόρη του έμειναν μόνο είκοσι λεπτά.

Αυτή είναι η Γιούλια Σκρίπολ. H κόρη του Ρώσου πράκτορα που χαροπαλεύει μαζί με τον πατέρα της στο νοσοκομείο μετά την έκθεσή τους σε άγνωστη ουσία. Από μικρή δήλωνε πολέμιος του Βλαντίμιρ Πούτιν. Είχε ανεβάσει μάλιστα στο facebook της αυτή την έκθεση που είχε γράψει στην παιδική της ηλικία.

«Θέλω να βάλω τον πρόεδρο Πούτιν στη φυλακή, γιατί πιστεύω ότι είναι ο χειρότερος πρόεδρος στον κόσμο. Έχει κλέψει τόσα χρήματα με τα οποία θα μπορούσε να πάρει φαγητό μια πεινασμένη μικρή χώρα»

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο Σκρίπολ ήταν νευρικός από την ώρα που μπήκε στο εστιατόριο. Λογομάχησε με τους σερβιτόρους γιατί το φαγητό του άργησε είκοσι λεπτά. Μόλις τα πιάτα έφτασαν στο τραπέζι, πλήρωσε και έφυγε. Λίγα λεπτά αργότερα, κατέρρευσαν εκείνος και η 33χρονη κόρη του.

Ορισμένοι εικάζουν ότι τους ψέκασαν με κάποια ουσία, άλλοι ότι το δηλητήριο μπορεί να ήταν σε κάτι που κατανάλωσαν.

«Θα πω στις κυβερνήσεις του κόσμου ότι καμία προσπάθεια να αφαιρέσουν αθώες ζωές σε βρετανικό έδαφος δε θα μείνουν χωρίς ποινή και χωρίς τιμωρία» δήλωσε ο ΥΠΕΞ της Βρετανίας.

«Αυτό που συνέβη χρησιμοποιήθηκε από τα ξένα μέσα στο πλαίσιο της καμπάνιας κατά της Ρωσίας» δήλωσε η εκπρόσωπος τύπου του ΥΠΕΞ Ρωσίας.

Όσο η ουσία από την οποία δηλητηριάστηκαν ο Σκρίπολ και η Γιούλια παραμένει άγνωστη, οι έρευνες των αρχών παραμένουν στο σκοτάδι με τις σχέσεις των δύο χωρών να βρίσκονται στην κόψη του ξυραφιού.

Δείτε το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR με τη Μάρα Ζαχαρέα εδώ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top