Πυροβολισμοί σε σχολείο στο Kentucky - Ένας μαθητής νεκρός (Bίντεο)

Τουλάχιστον 5 τραυματίες - Νέα Ενημέρωση: 17:38

Ένας νεκρός και τουλάχιστον 5 μαθητές τραυματισμένοι από πυροβολισμούς σε σχολείο στο Κentucky των ΗΠΑ. Η επίθεση έγινε στην κοινόχρηστη αίθουσα στο Marshall County High School.

Οι είσοδοι του σχολείου έχουν μπλοκαριστεί από την αστυνομία, ενώ οι δάσκαλοι και οι μαθητές έχουν κλειδωθεί στις αίθουσες.

O δράστης έχει ήδη συλληφθεί, όπως επιβεβαίωσε και ο κυβερνήτης του Kentucky, Matt Bevin. Σε ανάρτησή του στον λογαριασμό του στο Twitter, αναφέρει:

«Τραγικό περιστατικό πυροβολισμών στην κομητεία Marshall. Ο δράστης είναι υπό κράτηση, έχει επιβεβαιωθεί μία απώλεια, πολλοί ακόμη είναι τραυματισμένοι… Πολλά παραμένουν ακόμη άγνωστα… Παρακαλώ μην κάνετε εικασίες και μην διαδίδετε φήμες… Ας αφήσουμε τους άνδρες που φτάνουν στο σημείο να κάνουν την δουλειά τους κι ας είμαστε ευγνώμονες που είναι εκεί να το κάνουν για εμάς».

Να σημειωθεί πως αυτό είναι το δεύτερο περιστατικό με πυροβολισμούς σε σχολείο των ΗΠΑ, τις τελευταίες 24 ώρες. Μόλις χθες, Δευτέρα 22.01.2017, το πρωί (τοπική ώρα), ένα έφηβο κορίτσι πυροβολήθηκε από ένα επίσης έφηβο αγόρι στην καφετέρια λυκείου στο Τexas.

 

 

Πηγή: Μirror

Video: Reuters

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top