Μαρτυρία Ελληνίδας στο star.gr για τον τρόμο στο Λονδίνο - Άνθρωποι πέταγαν αλλόφρονες τα ψώνια τους

Εκκενώθηκε ο σταθμός του μετρό Oxford Circus μετά από αναφορές για πυροβολισμούς

Πανικός και τρόμος επικράτησε στο Λονδίνο, όπου το απόγευμα της Παρασκευής, ανήμερα της «Black Friday», υπήρξαν αναφορές για πυροβολισμούς στην Oxford Street, με αποτέλεσμα να εκκενωθεί ο σταθμός του μετρό Oxford Circus.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρόμος στο Λονδίνο: Αναφορές για πυροβολισμούς στην καρδιά της πόλης - Εκκενώθηκε ο σταθμός του μετρό Οxford Circus (video)

Στο σημείο έσπευσε αμέσως η αστυνομία, η οποία διαχειρίστηκε το περιστατικό ως τρομοκρατικό, ενώ κάλεσε τον κόσμο που βρισκόταν σε μαγαζιά και κτίρια της Oxford Street να μείνει μακριά από το σταθμό του μετρό και να μπει σε μεγάλα κτίρια προκειμένου να προστατευτεί.

Ενδεικτική είναι η μαρτυρία Ελληνίδας στο star.gr η οποία βρίσκεται στο Λονδίνο για διακοπές και την ώρα του πανικού έκανε τα ψώνια της σε κατάστημα της περιοχής.

Όπως περιέγραψε η Μαριλένα Κανελλοπούλου, ξαφνικά άρχισαν να χτυπούν οι σειρήνες του μαγαζιού, με τον κόσμο να πετά πανικόβλητος τα πράγματα, τρέχοντας να βγει έξω.

Οι υπεύθυνοι του καταστήματος, έβγαλαν τον κόσμο από την πίσω πόρτα, καθώς έχει αποκλειστεί η πρόσβαση προς τους κεντρικούς δρόμους και τον σταθμό του Oxford Circus.

Οι Αρχές, κάλεσαν τον κόσμο να μπει σε μεγάλα κτίρια για να προστατευτεί. Όπως χαρακτηριστικά μας ανέφερε η κυρία Κανελλοπούλου, η ίδια βρίσκεται στην αίθουσα συνεδριάσεων μιας μεγάλης εταιρείας, όπου τους δίνουν νερό, ενώ πολλοί είναι σοκαρισμένοι και κλαίνε.

 

ΔΕΙΤΕ VIDEO-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟΣ
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top