Τρόμος στο Λονδίνο: Αναφορές για πυροβολισμούς στην καρδιά της πόλης - Εκκενώθηκε ο σταθμός του μετρό Οxford Circus (video)

Ένοπλοι αστυνομικοί έχουν αναπτυχθεί στην περιοχή - Η Αστυνομία το αντιμετωπίζει ως τρομοκρατικό περιστατικό / Νέα ενημέρωση 19:19

Εκκενώθηκε ο σταθμός του μετρό Οxford Circus, στο κεντρικό Λονδίνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μαρτυρία Ελληνίδας στο star.gr για τον τρόμο στην καρδιά του Λονδίνου: Άνθρωποι πέταγαν αλλόφρονες τα ψώνια τους

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το πρακτορείο Reuters, επικαλούμενο αυτόπτες μάρτυρες, ένοπλοι αστυνομικοί έχουν αναπτυχθεί στην περιοχή.

 

 

Σύμφωνα με τη «Daily Mail», η αστυνομία έφτασε στο σημείο έπειτα από κλήση που δέχτηκε για «περιστατικό».

 

 

 

 

 

Άνθρωποι που βρίσκονται στην περιοχή, ανέφεραν επίσης πως άκουσαν πυροβολισμούς, αν και κάτι τέτοιο μέχρι στιγμής δεν έχει επιβεβαιωθεί.

 

 

ΩΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

 

Η αστυνομία του Λονδίνου αναφέρει ότι διαχειρίζεται το περιστατικό στο μετρό της βρετανικής πρωτεύουσας ως σχετιζόμενο με τρομοκρατία.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, στελέχη των υπηρεσιών ασφαλείας έσπευσαν στην περιοχή έπειτα από πληροφορίες για πυροβολισμούς στην Oxford Street, με αποτέλεσμα να εκκενωθεί ο σταθμός του μετρό, Oxford Circus.

 

 

«Αυτή τη στιγμή ο σταθμός είναι κλειστός, παρακαλούμε αποφύγετε την περιοχή» ανέφερε η αστυνομία στο Twitter.

Η αστυνομία του Λονδίνου επισημαίνει ότι δεν υπάρχουν πληροφορίες για τραυματίες.

 

 

Όπως γνωστοποίησε η εταιρεία διαχείρισης των μεταφορών, Transport for London, οι συρμοί διέρχονται αλλά δεν σταματούν στον σταθμό εξαιτίας ενός περιστατικού που δεν έχει διευκρινιστεί.

Οι αστυνομικοί συστήνουν στους πολίτες που κινούνται στην Oxford Street να πάνε σε ένα κτίριο.

 

 

 Συνεχής ενημέρωση

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top