Μακελειό στο Κολοράντο! Άγνωστος άνοιξε πυρ σε γνωστό πολυκατάστημα – Τρεις νεκροί

Δεν έχουν γίνει συλλήψεις

Δύο άνδρες και μία γυναίκα σκοτώθηκαν το βράδυ της Τετάρτης, όταν άγνωστος άνοιξε πυρ μέσα στο γνωστό πολυκατάστημα Walmart στο Ντένβερ του Κολοράντο, σκορπίζοντας τον πανικό.

Η αστυνομία της περιοχής έκανε λόγο για πολλές απώλειες και κάλεσε τους κατοίκους να μείνουν μακριά από την περιοχή, η οποία παραμένει αποκλεισμένη με τους αστυνομικούς να τη χτενίζουν σπιθαμή προς σπιθαμή για να εντοπίσουν τον δράστη.

Μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί καμία σύλληψη.

Ο Άαρον Στίβενς περίμενε στην ουρά του ταμείου όταν άκουσε τον ήχο από έναν πυροβολισμό και δευτερόλεπτα μετά δύο ακόμα πυροβολισμούς, με τον κόσμο να τρέχει πανικόβλητος προς την έξοδο.

«Οι υπάλληλοι και οι πελάτες άρχισαν να ουρλιάζουν. Έτρεχαν σαν τρελοί. Έτρεξα κι εγώ προς τα έξω γιατί δεν ήθελα να σκοτωθώ», είπε.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει καμία επίσημη ανακοίνωση από την αστυνομία για τις συνθήκες της επίθεσης αυτής, με τους αστυνομικούς να ερευνούν το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας και να παίρνουν καταθέσεις από τους αυτόπτες μάρτυρες, ώστε να καταφέρουν να ταυτοποιήσουν τον δράστη.

Κανείς δεν γνωρίζει ακόμα αν πρόκειται για τρομοκρατικό χτύπημα ή για την επίθεση ενός ψυχικά διαταραγμένου ανθρώπου, ο οποίος επέλεξε να σκορπίσει το θάνατο σε μια πολυσύχναστη περιοχή με εστιατόρια, σινεμά και καταστήματα μία μόλις μέρα μετά το φονικό τρομοκρατικό χτύπημα στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top