Σάλος έχει προκληθεί στο διαδίκτυο από φωτογραφίες που κυκλοφορούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και δείχνουν ένα θαλάσσιο τέρας να έχει ξεβραστεί σε παραλία του Τέξας μετά από το πέρασμα του τυφώνα Χάρβεϊ.

Η Πρίτι Ντεσάι… «σκόνταψε» πάνω στο κουφάρι του απόκοσμου αυτού πλάσματος όταν έκανε βόλτα στη συγκεκριμένη παραλία, το φωτογράφισε και ανέβασε τη φωτογραφία στο Twitter, ζητώντας τη βοήθεια των χρηστών για να μάθει τι ακριβώς είναι.

Η φωτογραφία δεν άργησε να γίνει viral και τελικά μια απάντηση επιχείρησε να δώσει ο βιολόγος Κένεθ Τιγκ, ο οποίος έγραψε πως κατά τη δική του εκτίμηση πρόκειται για ένα είδος μεταξύ φιδιού και χελιού.

Όπως τόνισε υπάρχουν διάφορα είδη χελιών με κοφτερά δόντια που κολυμπούν στον κόλπο του Μεξικού, τόνισε όμως ότι ποτέ δεν είχε αιχμαλωτιστεί ένα από αυτά, ώστε οι βιολόγοι να μπορέσουν να το μελετήσουν, αφού ζουν σε βάθος 30 – 90 μέτρων και κρύβονται στα βράχια.

Το περίεργο πλάσμα που ξεβράστηκε σε παραλία του Τέξας, μοιάζει αρκετά με τρία είδη χελιού, ανάμεσά τους και ο Γόγγρος, αλλά κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά τι ακριβώς είναι. 

Πηγή φωτό: Twitter

Tags: