Ο Μακρόν ξοδεύει πάνω από 8.600 ευρώ τον μήνα για το μακιγιάζ του!

Τα ίδια έκαναν και οι προκάτοχοι του - Πρώτη ανάρτηση: 25-08-2017 19:48

Ένα σκασμό λεφτά δαπανά ο Γάλλος πρόεδρος για το μακιγιάζ του. Η εξωτερική εμφάνιση είναι το «άλφα και το ωμέγα» για τον Εμανουέλ Μακρόν, ο οποίος πληρώνει περίπου 8.600 ευρώ τον μήνα για...  μέικ απ, κρέμες, μάσκαρες και μολύβια.

Όπως αναφέρουν τα ξένα μέσα, ο κύριος Μακρόν έχει και προσωπική μακιγιέζ, η οποία είναι γνωστή ως Νατάσα Μ, η οποία τον ακολουθεί σχεδόν παντού, φροντίζοντας να του χαρίζει πάντα λάμψη και φρεσκάδα στο πρόσωπο!

Σύμφωνα με το περιοδικό Le Point, η μακιγιέζ έχει ήδη καταθέσει δυο τιμολόγια: ένα για το ποσό των 10.000 ευρώ κι άλλο ένα για το ποσό των 16.000€! 

Εκπρόσωπος του Γάλλου προέδρου, όταν ρωτήθηκε για τα υπέρογκα ποσά παραδέχτηκε ότι η κυρία Νατάσα Μ. βοήθησε τον Μακρόν και κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας, δεν αρνήθηκε ότι είναι πολλά τα λεφτά, ωστόσο υποστήριξε ότι οι προκάτοχοι του Μακρόν ξόδευαν περισσότερα .

Ο Νικολά Σαρκοζί για παράδειγμα ξόδευε σχεδόν 7.600 ευρώ για μακιγιάζ όσο ήταν πρόεδρος της Γαλλίας, ενώ ο Φρανσουά Ολάντ ξόδευε σχεδόν 10.000 ευρώ τον μήνα για τον… κουρέα του και 6.000 ευρώ το μήνα για μακιγιάζ! 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top