Συνάντηση Πάπα-Τραμπ στο Βατικανό-Με δαντελένιο μαντίλι στο κεφάλι η Μελάνια (ΦΩΤΟ)

To βέλο της Ιβάνκα και η ξινίλα της… Πρώτης Κόρης- Πρώτη Ανάρτηση 24-05-2017 11:37

Εμφάνιση που για ακόμα μια φορά έκλεψε τις εντυπώσεις, πραγματοποίησε η Μελάνια Τραμπ στο Βατικανό, συνοδεύοντας τον Ντόναλντ Τραμπ στην πρώτη τους στάση στην Ευρώπη, κατά την διάρκεια του υπερατλαντικού τους ταξιδιού.

ΦΩΤΟ: GETTY

Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες, η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ μπορεί να μην φόρεσε μπούργκα και χιτζάμπ στη Σαουδική Αραβία (καθώς οι Αρχές έκαναν μια εξαίρεση για εκείνη), αλλά στο Βατικανό δεν συνέβη το ίδιο, καθώς ακολούθησε βήμα προς βήμα το πρωτόκολλο.

ΦΩΤΟ: GETTY

Κατά την συνάντηση του Τραμπ με τον Πάπα Φραγκίσκο, η Μελάνια επέλεξε να φορέσει ένα μαύρο φόρεμα που έκλεινε ως επάνω αφήνοντας ακάλυπτο μόνο τον λαιμό της.

Το όλο σύνολο συνδύασε με μαύρες γόβες και ασορτί δαντελένιο μαντίλι, το οποίο έκλεψε τις εντυπώσεις.

ΦΩΤΟ: GETTY

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΚΑΙ… ΞΙΝΙΛΑ Η ΙΒΑΝΚΑ ΤΡΑΜΠ

Και επειδή από τον Μάρτη δεν λείπει η Σαρακοστή, το «παρών» στο ταξίδι αλλά και στη συνάντηση, έδωσε και η Ιβάνκα Τραμπ.

Η Πρώτη Κόρη όπως βλέπετε και στο φωτορεπορτάζ, επέλεξε να φορέσει ένα τεράστιο μαύρο βέλο, λες και πήγαινε σε… κηδεία.

Και φυσικά, εκτός από την λάθος στιλιστική της επιλογή, στα social media σχολιάστηκε και η… ξινίλα της.

Με την Μελάνια Τραμπ σε αυτό το ταξίδι να έχει κλέψει όλες τις εντυπώσεις, η Πρώτη Κόρη ένιωσε… περιθωριοποιημένη, μιας και έχει συνηθίσει να είναι το επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

25 ΛΕΠΤΑ ΔΙΗΡΚΕΣΕ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΑΠΑ-ΤΡΑΜΠ

Σε αμήχανο κλίμα πραγματοποιήθηκε η -διάρκειας 25 λεπτών- συνάντηση του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ με τον Πάπα Φραγκίσκο στο Βατικανό.

Τον Τραμπ υποδέχθηκε στην αυλή του Βατικανού ο αρχιεπίσκοπος Γκέοργκ Γκανσουέιν. Ο Αμερικανός πρόεδρος έδειχνε αμήχανος καθώς εισερχόταν στον μικρό ανελκυστήρα που τον οδήγησε στον τρίτο όροφο του Αποστολικού Παλατιού, την επίσημη κατοικία του Πάπα, συνοδεία του Γκανσουέιν και άλλων αξιωματούχων.

Τον Πρόεδρο των ΗΠΑ συνόδευαν η σύζυγός του Μελάνια, η κόρη του Ιβάνκα, ο σύζυγός της Τζάρεντ Κούσνερ, αλλά και ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Ρεξ Τίλερσον.

Ο Πάπας δεν χαμογέλασε όταν χαιρέτησε τον Τραμπ έξω από το γραφείο του, ενώ ο Αμερικανός πρόεδρος είπε: «Είναι μεγάλη τιμή». Οι δύο άνδρες πόζαραν για φωτογραφίες, με τον Πάπα να παραμένει σοβαρός την ώρα που ο Τραμπ χαμογελούσε στους δημοσιογράφους.

Να θυμίσουμε, πως ο Φραγκίσκος κατά την διάρκεια της περσινής προεκλογικής εκστρατείας, είχε χρησιμοποιήσει διόλου επιεικείς χαρακτηρισμούς για τον τότε υποψήφιο Τραμπ, με τον Ντόναλντ να… ανταποδίδει, ενώ αυτή είναι η πρώτη φορά που συναντιούνται οι δυο άντρες.

Πέρυσι, ο πάπας δήλωσε πως ένας άνθρωπος που σκέφτεται να αναγείρει τείχη και όχι γέφυρες «δεν είναι χριστιανός», αναφερόμενος στην προεκλογική υπόσχεση του Τραμπ να οικοδομήσει ένα τείχος στα σύνορα ΗΠΑ-Μεξικού.

Ο Τραμπ έχει πει ότι είναι «επαίσχυντο» για τον πάπα, ο οποίος αντιπροσωπεύει πάνω από το ήμισυ των δύο δις καθολικών στον κόσμο, να εκφράζει αμφιβολία για την πίστη του. «Όταν και εάν το Βατικανό βρεθεί υπό επίθεση από το ISIS (Ισλαμικό Κράτος), το οποίο, όπως ξέρουν όλοι, αποτελεί το ύψιστο τρόπαιο για το ISIS, μπορώ να σας υποσχεθώ ότι ο πάπας θα εύχεται και θα προσεύχεται να είχε γίνει πρόεδρος ο Ντόναλντ Τραμπ», είχε δηλώσει.

Η συνάντηση του Τραμπ στο Αποστολικό Παλάτι στο Βατικανό, η τρίτη του στάση σε μια εννιαήμερη περιοδεία στο εξωτερικό που θα ολοκληρωθεί το Σάββατο, είναι μέρος της παγκόσμιας περιοδείας του αμερικανού προέδρου στις μεγάλες θρησκείες του κόσμου, όπως ανέφερε ο Λευκός Οίκος. Έχουν προηγηθεί μεταξύ άλλων συναντήσεις του με ηγέτες μουσουλμανικών κρατών στη Σαουδική Αραβία και περιηγήσεις σε ιερούς χώρους στην Ιερουσαλήμ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top