Όσο περνούν οι ώρες, τόσο προχωρά η ταυτοποίηση των 22 νεκρών της «σφαγής» στο Μάντσεστερ Αρένα, ανάμεσα στους οποίους ήταν μητέρες, έφηβοι και μικρά παιδιά.

Η ΣΑΦΙ, Ο ΤΖΟΝ ΚΑΙ Η ΤΖΩΡΤΖΙΝΑ

Εκτός από την 8χρονη Σάφι Ρόουζ Ρούσος (το νεαρότερο θύμα της τραγωδίας), την 16χρονη Τζωρτζίνα Κάλαντερ και τον 20χρονο Τζον Άτκινσον, νεκρή βρέθηκε και η 15χρονη Ολίβια Κάμπελ, την οποία η μητέρα της αναζητούσε εναγωνίως και με δάκρυα στα μάτια μέσω των ΜΜΕ.

Η ΟΛΙΒΙΑ ΚΑΜΠΕΛ

Σε ένα post που ραγίζει καρδιές, η μητέρα της, Σαρλότ Κάμπελ έγραψε για την αδικοχαμένη κόρη της που το μόνο «κακό» που έκανε ήταν να πάει με τον φίλο της για να παρακολουθήσει την συναυλία της Αριάνα Γκράντε:

«Αναπαύσου εν ειρήνη αγαπημένο, πολύτιμο μου κορίτσι. Σε πήραν τόσο μακριά, τόσο σύντομα. Τραγούδα με τους αγγέλους και συνέχισε να τραγουδάς. Η μαμά σε αγαπά πολύ».

Η ΤΡΑΓΙΚΗ ΜΗΤΕΡΑ, ΣΑΡΛΟΤ ΚΑΜΠΕΛ

Νεκροί είναι και οι γονείς από την Πολωνία, ο Μάρσιν και η Αντζέλικα Κλις

Όπως ανέφερε ο υπουργός Εξωτερικών της Πολωνίας το ζευγάρι περίμενε να παραλάβει τις δύο κόρες του από τη συναυλία.

Την ζωή τους στην επίθεση έχασαν και δυο μητέρες, η Άλισον Χόουι στα αριστερά της φώτο και η Λίζα Λις στα δεξιά της φώτο

Την ώρα που περίμεναν τα παιδιά τους για να βγουν από το Μάντσεστερ Αρένα, έγινε η έκρηξη με αποτέλεσμα να βρουν ακαριαίο θάνατο.

Σύμφωνα με τη Mirror και τα δύο κορίτσια είναι ασφαλή, ωστόσο η μητέρες τους δεν τα κατάφεραν.

Η ηρωίδα θεία-Αγκάλιασε το σώμα της ανιψιάς της

Nεκρή διαπιστώθηκε πως είναι και η Κέλι Μπρούστερ, η οποία αγνοούταν επίσης μετά το τέλος της συναυλίας.

Η 32χρονη γυναίκα σε μια απιστευτη πράξη αγάπης και αυτοθυσίας, αγκάλιασε το σώμα της ανιψιάς της, λειτουργώντας ως «ασπίδα.

Η Μπρούστερ είχε πάει στη συναυλία της Αριάνα Γκράντε μαζί με την αδερφή της και την κόρη της αδερφής της, οι οποίες αν και τραυματίστηκαν είναι καλά στην υγεία τους.
 

 

Tags: