Mάχη να κρατηθεί στη ζωή δίνει η μητέρα της 8χρονης Σάφι-Δεν ξέρει ότι το αγγελούδι της σκοτώθηκε στο Μάντσεστερ Αρένα

Τραγική φιγούρα ο πατέρας της οικογένειας

Mάχη να κρατηθεί στη ζωή δίνει η μητέρα της 8χρονης Σάφι

Τέλος δεν έχει η τραγωδία και το ανθρώπινο δράμα, μετά την «σφαγή» αθώων και παιδιών στο Μάντσεστερ Αρένα, όπου ο 22χρονος βομβιστής αυτοκτονίας Σαλμάν Αμπεντόι σκόρπισε τον θάνατο μετά το τέλος της συναυλίας της Αριάνα Γκράντε.

Όπως σας έχει ήδη ενημερώσει το star.gr, ένα από τα νεαρότερα θύματα της τραγωδίας, ήταν και η 8χρονη Σάφι Ρόουζ Ρούσος, Κυπριακής καταγωγής.

Το κοριτσάκι είχε πάει στη συναυλία με την μεγαλύτερη αδερφή της Άσι, και την μητέρα της Λίζα.

Μετά την έκρηξη της αυτοσχέδιας βόμβας του 22χρονου τρομοκράτη, η Σάφι σκοτώθηκε, ενώ η μητέρα και η αδερφή της μεταφέρθηκαν σοβαρά τραυματισμένες στο νοσοκομείο.

Ωστόσο όπως μεταδίδουν τα βρετανικά ΜΜΕ, δεν γνωρίζουν ότι η 8χρονη έχει πεθάνει.

Όπως διαβάζουμε στη «Daily Mail», η 48χρονη μητέρα της Σάφι είναι στην Εντατική και δίνει μάχη προκειμένου να κρατηθεί στη ζωή και δεν έχει ιδέα ότι η κορούλα της έχει σκοτωθεί.

Τραγική φιγούρα ο πατέρας της οικογένειας Andrew, ο οποίος το μοιραίο βράδυ της Δευτέρας πήγε να τις πάρει από την συναυλία και βρέθηκε μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα.

Ο Σαλμάν Πατέλ, γείτονας και φίλος της οικογένειας καθώς δουλεύει σε ταχυδρομείο απέναντι από το σπίτι τους, ανέφερε πως μόλις ο πατέρας έφτασε στο Μάντσεστερ Αρένα βρήκε την γυναίκα του σε κρίσιμη κατάσταση, την μεγαλύτερη κόρη του τραυματισμένη και την μικρή σκοτωμένη:

«Νόμιζα όταν έλεγε ότι είχε χάσει την κόρη του, εννοούσε ότι την έχασε στο πλήθος, αλλά τελικά εννοούσε ότι την έχασε για πάντα» πρόσθεσε ο Πατέλ, τονίζοντας πως:

«Προσεύχομαι η μητέρα να τα καταφέρει και να μπορέσει να σταθεί στα πόδια της όταν μάθει την αλήθεια για το παιδί της. Είμαι σοκαρισμένος με αυτό που συνέβη. Ήξερα καλά την οικογένεια και ήξερα την Σάφι από όταν ήταν ακόμα μωρό. Πάντα ερχόταν στο Ταχυδρομείο».

Η 48χρονη Λίσα και η μεγάλη της κόρη, Άσι, έχουν υποστεί σοβαρά τραύματα και νοσηλεύονται σε δυο διαφορετικά νοσοκομεία του Μάντσεστερ.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top