ΓΙΟΥΧΑΡΙΣΑΝ τον Μαδούρο! Του πέταξαν αυγά και πέτρες

Εξαγριωμένοι πολίτες του φώναζαν «ανάθεμά σε»- Πρώτη Ανάρτηση 12-04-2017 13:41

Ξινή του βγήκε η παρέλαση που ήθελε να κάνει ο Μαδούρο στους δρόμους της πόλης Σαν Φέλιξ στη νοτιανατολική επαρχία Μπολιβάρ, καθώς για φιέστα το πήγαινε, αλλά τελικά εξελίχθηκε σε φιάσκο.

Διότι τη στιγμή που αποχωρούσε από στρατιωτική εκδήλωση και χαιρετούσε το πλήθος μέσα από το ανοιχτό του αυτοκίνητο, ντυμένος με τη στρατιωτική του στολή εξαγριωμένοι πολίτες άρχισαν να του πετούν αυγά και πέτρες.

Μάλιστα όλα αυτά γινόντουσαν σε live μετάδοση από την κρατική τηλεόραση, ενώ βίντεο από το γιουχάισμα του προέδρου έχουν κατακλύσει τα social media  και το YouTube.

Σε αυτά φαίνεται να πέφτουν στο κεφάλι του Μαδούρο διάφορα αντικείμενα, με τους άνδρες ασφαλείας του αν προσπαθούν να τον προστατεύσουν.

Το πλήθος όμως είναι ασυγκράτητο με αποτέλεσμα ο σκηνοθέτης της κρατικής τηλεόρασης να σταματά τη live μετάδοση.

«Ανάθεμά σε» φώναζαν οι πολίτες στον Μαδούρο, αν και στο Twitter το κόμμα του υποστήριζε ότι ο πρόεδρος έτυχε… θερμής υποδοχής.

Η αστυνομία προχώρησε σε πέντε συλλήψεις, ενώ η Εθνοφυλακή ανακοίνωσε ότι συνέλαβε έναν 15χρονο, έναν 17χρονο και άλλους τρεις, ηλικίας 18, 19 και 20 ετών.

Την ίδια ώρα σε ολόκληρη τη Βενεζουέλα συνεχίζονται οι διαδηλώσεις εναντίον της κυβέρνησης Μαδούρο και ήδη η χώρα πενθεί το θάνατο δύο ανθρώπων σε διάστημα μιας εβδομάδας.

Πρόκειται για έναν 20χρονο, ο οποίος έχασε τη ζωή του όταν πυροβολήθηκε στο λαιμό το βράδυ της Δευτέρας σε διαδήλωση στην πόλη Βαλένσια, ενώ είχε προηγηθεί ο θάνατος του 19χρονου Χάιρο Ορτίζ στα προάστια του Καράκας. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top