ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Περίεργη κινητικότητα Τούρκων μυστικών πρακτόρων στην Ελλάδα

Τι είπε τούρκος δημοσιογράφος μέσω twitter

Οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες δρουν στην Ελλάδα, αποκαλύπτει τούρκος δημοσιογράφος. Μάλιστα σύμφωνα με ανάρτησή του στα social media το τελευταίο διάστημα έχουν αυξήσει, σύμφωνα πάντα με την μαρτυρία του, τις επιχειρήσεις, αλλά και τον αριθμό των πρακτόρων στη χώρα μας.

Αναλυτικότερα…

Δημιούργησε αίσθηση η αποκάλυψη στο Τwitter του Τούρκου δημοσιογράφου, Αμπντουλάχ Μποζγκούρτ, πρώην διευθυντή της εφημερίδας Ζαμάν και αυτοεξόριστου σήμερα στη Σουηδία.

«Πηγές μου στην Τουρκία μου λένε ότι έχουν αυξήσει τις μυστικές επιχειρήσεις στην Ελλάδα, αυξάνοντας τον αριθμό των πρακτόρων. Συνωμοτούν για κάτι;» έγραψε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με τον στρατιωτικό αναλυτή και εκδότη, Σ.Καλεντερίδη, «ο τούρκος δημοσιογράφος έκανε αυτή τη δήλωση για να στείλει μήνυμα στους συντρόφους από το δίκτυο του Γκιουλέν που διαφεύγουν στην Ελλάδα να προστατευτούν… Άλλωστε το ίδιο συνέβη και στη Γερμανία».

Η ΜΙΤ, η τουρκική υπηρεσία πληροφοριών, παρέδωσε στην BND την αντίστοιχη της Γερμανίας, κατάλογο με υποτιθέμενους υποστηρικτές του Γκιουλέν, όπου αναφέρονται τηλέφωνα, διευθύνσεις, ακόμη και φωτογραφίες τους.

Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, ο καθηγητής Δημήτρης Κιτσίκης αποκαλύπτει για πρώτη φορά το όνομα της διαδόχου του Ερντογάν, αν είχε πετύχει το πραξικόπημα. Πρόκειται για τη Μεράλ Ακσενέρ, βουλευτή των Εθνικιστών, συμμάχων σήμερα του Ερντογάν και πρώην υπουργού Εσωτερικών.

Ο δημοσιογράφος Αμπντουλάχ Μποζγκούρτ, μας ενημερώνει και για νέες ανθελληνικές δηλώσεις, του Μετίν Κιουλούνκ παιδικού φίλου του Ερντογάν, σήμερα βουλευτή του ΑΚΡ: «Το φερέφωνο του Ερντογάν που οργάνωσε ισλαμικές ομάδες στην Ευρώπη πενθεί για την παραχώρηση της Δυτικής Θράκης στην Ελλάδα, όταν ήταν κατά 80% μουσουλμανική…Επίσης ο Κουλούνκ ανακηρύσσει όλα τα νησιά, νησάκια, βραχονησίδες που αφέθηκαν εκτός συνθήκης στο Αιγαίο, τουρκικά».

Εν μέσω αυτής της έντασης ο Ερντογάν έκανε ολιγόλεπτη στάση - έκπληξη σε περίπτερο του «ΟΧΙ» στην περιοχή του Σαρίγερ στην Κωνσταντινούπολη μετά από επίσκεψη σε περίπτερο του «ΝΑΙ». Νωρίτερα, είχε εκφραστεί εναντίον των Ελβετών, αυτή τη φορά, μετά την εμφάνιση στη Βέρνη πανό με τον τίτλο "Σκοτώστε τον Ερντογάν με τα δικά του όπλα".

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top