Με… ΕΥΤΡΑΠΕΛΑ το παρθενικό ταξίδι του Τραμπ με το Air Force One

Χαμός ξανά στο twitter με το savoir vivre του νέου προέδρου

Το πρώτο του ταξίδι με το Marine One και το Air Force One πραγματοποίησε χθες το Ντόναλντ Τραμπ, αλλά και αυτή τη φορά προκάλεσε πλήθος αντιδράσεων, καθώς για μια ακόμα φορά έδειξε ότι δεν έχει καμία σχέση με τον προκάτοχό του.

Το Marine One παρέλαβε τον Ντόναλντ Τραμπ από τον Λευκό Οίκο και τον μετέφερε στη βάση Άντριους, ώστε να μετεπιβιβαστεί στο Air Force One και να ταξιδέψει για Φιλαδέλφεια.

Όμως όταν ανέβηκε τα σκαλιά για να επιβιβαστεί στο προεδρικό αεροσκάφος, ξεχώρισε για μια ακόμα φορά από όλους τους προκατόχους του, αφού δεν κοντοστάθηκε στην πόρτα για να χαιρετήσει τους δημοσιογράφους.

Φυσικά το γεγονός δεν πέρασε απαρατήρητο, αφού όλοι οι Αμερικανοί Πρόεδροι συνήθιζαν να κοντοστέκονται στην πόρτα του Air Force One και να χαιρετούν προς τις κάμερες.

Σαν να μην έφτανε αυτό, ο Ντόναλντ Τραμπ πρωτοτύπησε και πάλι και στο ταξίδι της επιστροφής, κάλεσε τους δημοσιογράφους να έρθουν μαζί του στο γραφείο του στο προεδρικό αεροσκάφος, ώστε να τον φωτογραφίσουν και να του κάνουν σύντομες ερωτήσεις.

Εκεί λοιπόν του άφησε όλους άφωνους λέγοντας ότι «το Air Force One είναι ένα μεγάλο αεροπλάνο και πολύ όμορφο, ακόμα και σε σύγκριση με το δικό μου που είναι εξίσου μεγάλο και πολυτελές»!

Δεν παρέλειψε ακόμα να τους δείξει ότι είναι trendy και μέσα στη μόδα, επιδεικνύοντας το νέο bomber jacket του!
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top