«Ο Αφγανός δολοφόνος ήταν ναρκομανής και αλκοολικός με αδυναμία στα γλυκά κορίτσια»

Τι γράφουν τα δημοσιεύματα του γερμανικού τύπου

Ναρκομανής και αλκοολικός ο Αφγανός δολοφόνος

Την ώρα που η ελληνική κυβέρνηση ετοιμάζεται να στείλει αναλυτικά στοιχεία πρώην κρατουμένων που ενδεχομένως πήγαν μέσω της βαλκανικής οδού στη Γερμανία, ο γερμανικός τύπος, επικαλούμενος κυβερνητικούς κύκλους, αποκαλύπτει πως ο Αφγανός, ο οποίος αν και καταδικασμένος στην Ελλάδα για απόπειρα δολοφονίας μιας κοπέλας, αποφυλακίστηκε, έφθασε στη Γερμανία και τώρα κατηγορείται για τον βιασμό και τη δολοφονία μιας Γερμανίδας φοιτήτριας, ήταν ναρκομανής και αλκοολικός! 

Ο Αφγανός δολοφόνος ήταν αυτό που λέμε κακό παιδί, γράφει η γερμανική εφημερίδα, Frankfurter Allgemeine Zeitung. Μπορεί να μην έζησε τη θαλπωρή των βιολογικών του γονιών, όμως η οικογένεια που τον μεγάλωσε, του άνοιξε την αγκαλιά της. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο Αφγανός στο σπίτι του ήταν περαστικός! Στην εφηβεία, έκανε χρήση ναρκωτικών και ήταν αλκοολικός. 

Από τα μηνύματα στο Facebook οι ειδικοί θεωρούν ότι, ο Αφγανός έχει πρόβλημα κατάθλιψης.  

Σύμφωνα με την γερμανική εφημερίδα Bild, o θετός πατέρας του είναι παιδίατρος.

Ο δολοφόνος της φοιτήτριας γεννήθηκε στο Αφγανιστάν, ανήκει στην εθνοτική ομάδα των Χαζάρα και είναι σιίτης.

Είχε συχνή επικοινωνία με τους συμμαθητές του, αλλά και τους φίλους του στο Αφγανιστάν μέσω του Facebook, όπου ήταν μέλος της ομάδας "Γλυκά κορίτσια του Αφγανιστάν". Στον λογαριασμό του υπάρχει επίσης μια εικόνα στην οποία ένας λύκος γέρνει πάνω από μια όμορφη γυναίκα. 

Φωτογραφίες του νεαρού Αφγανού να χαμογελά δεν υπάρχουν στα social media, ενώ οι selfies του φανερώνουν έναν άνδρα καταθλιπτικό και απελπισμένο.

Στις 5 Οκτωβρίου είχε γράψει στο facebook: «Θεέ μου, η ζωή μου είναι αποπροσανατολισμένη. Μακάρι να μπορούσα να ξαναγεννηθώ».

Την ίδια ώρα, που όλα αυτά τα στοιχεία έρχονται στο φως, η γερμανική αστυνομία και η εισαγγελία ερευνούν προσεκτικά την υπόθεση.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top