Φρικιαστική αποκάλυψη: Ο Αφγανός φονιάς της 19χρονης φοιτήτριας στην Γερμανία συνδέεται με επίθεση στην Κέρκυρα

Είχε επιτεθεί σε μια φοιτήτρια στην Κέρκυρα σύμφωνα με την FAZ

Ο Αφγανός φονιάς 19χρονης φοιτήτριας στη Γερμανία

Πριν από λίγες ημέρες, το γύρο του κόσμου έκανε η είδηση της σοκαριστικής δολοφονίας μιας 19χρονης φοιτήτριας και κόρης ανώτατου αξιωματούχου της ΕΕ, από έναν 17χρονο Αφγανό που είχε αιτηθεί άσυλο στη Γερμανία (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ).

Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, η καλλονή φοιτήτρια Ιατρικής Maria Ladenburger, εργαζόταν ως εθελόντρια σε καταυλισμό προσφύγων. Ο δράστης, την πέτυχε την ώρα που επέστρεφε με το ποδήλατό της από πάρτι που είχε διοργανώσει το πανεπιστήμιό της στην πόλη Freibourg.

Αφού την βίασε, την έπνιξε και  στη συνέχεια πέταξε το άψυχο σώμα της στον ποταμό Dreisam

Η ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΗΣ FAZ:

Σύμφωνα με δημοσίευμα που είδε το φως της δημοσιότητας από την Frankfurter Allgemeine Zeitung, ενδείξεις της αστυνομίας ταυτίζουν τον ύποπτο με τον δράστη της βίαιης επίθεσης εναντίον 20χρονης κοπέλας στην Κέρκυρα το 2013 που είχε συγκλονίσει τότε την κοινή γνώμη, μία πράξη «για την οποία ο Αφγανός είχε καταδικαστεί από ελληνικό δικαστήριο σε δέκα χρόνια φυλάκισης».

«Αφού έγινε γνωστό το όνομα του δράστη εξετάσαμε πολλές πληροφορίες σχετικά με την ταυτότητά του, μία από τις οποίες μας οδήγησε στο περιστατικό της Κέρκυρας» δήλωσε η εκπρόσωπος της αστυνομίας του Φράιμπουργκ στην εφημερίδα.

Σύμφωνα με το περιοδικό ο νεαρός καταδικάστηκε τον Ιανουάριο του 2014 σε δέκα έτη φυλάκισης, ωστόσο οι λόγοι που αφέθηκε εν τω μεταξύ ελεύθερος δεν είναι σαφείς.



Μάλιστα το άρθρο τονίζει πως:

«Είναι αμφίβολο αν στη δίκη του δράστη στην Κέρκυρα πραγματοποιήθηκε εξέταση DNA» αναφέροντας ότι:

«Κατά την διάρκεια των ερευνών και με την διαδικασία της ταυτοποίησης του DNA του δράστη, η αρμόδια επιτροπή κατέθεσε σχετικό ερώτημα σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες καθώς και στις ελληνικές αρχές, με την απάντηση να είναι αρνητική».

Αναφορά στο ίδιο θέμα κάνει και η «Süddeutsche Zeitung», που επισημαίνει ότι η ταύτιση του νεαρού Αφγανού με τον δράστη της Κέρκυρας ενδέχεται να χρειαστεί μερικές εβδομάδες για να αποδειχτεί, εφόσον ισχύει. Και συνεχίζει: «Πολλά ερωτήματα παραμένουν ανοιχτά: η ελληνική δικαιοσύνη άφησε ελεύθερο τον δράστη νωρίτερα; Ακολούθησε απέλαση; Πάντα βέβαια με την προϋπόθεση ότι πρόκειται για τον ίδιο άνδρα».


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top