Αυτός είναι ο Αφγανός μετανάστης που βίασε και σκότωσε την κόρη ανώτατου αξιωματούχου της ΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Αυτός είναι ο Αφγανός μετανάστης που βίασε και σκότωσε την κόρη ανώτατου αξιωματούχου της ΕΕ

​Στο φως της δημοσιότητας ήρθε το πρόσωπο του 17χρονου Αφγανού πρόσφυγα που κατηγορείται ότι βίασε και σκότωσε μια φοιτήτρια που στον ελεύθερο χρόνο της βοηθούσε τους πρόσφυγες.

Ο Χουσεΐν Κ., 17 ετών, πόσταρε τη φωτογραφία του στο Facebook μόλις 7 ημέρες πριν το τραγικό περιστατικό.

Ο δράστης κατηγορείται για την δολοφονία της φοιτήτριας ιατρικής Maria Ladenburger, κόρης ανώτατου αξιωματούχου της ΕΕ, η οποία εργαζόταν ως εθελόντρια σε καταυλισμό προσφύγων και ήταν κόρη αξιωματούχου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, την ώρα που επέστρεφε με το ποδήλατό της από πάρτι που είχε διοργανώσει το πανεπιστήμιό της στην πόλη Freiburg.

nintchdbpict0002870831211.jpg

maria-ladenburger-739620.jpg

maria33-743784.jpg
Ο δράστης την βίασε, την έπνιξε και στη συνέχεια πέταξε το άψυχο σώμα της στον ποταμό Dreisam. Το σοκαριστικό περιστατικό συνέβη στις 16 Οκτωβρίου αλλά αποκαλύψεις για την υπόθεση δόθηκαν στον Τύπο μετά τη σύλληψη του δράστη την περασμένη Παρασκευή.

Ο ύποπτος συνελήφθη καθώς η αστυνομία βρήκε πάνω στο φουλάρι της κοπέλας το DNA του.

Ο Χουσεΐν Κ. γεννήθηκε στο Γκάζνι του Αφγανιστάν και πήγε στη Γερμανία ως παράτυπος ανήλικος μετανάστης τον Νοέμβριο του 2015. Σε πολυάριθμα ποστ που ανέβαζε στο Facebook, παρουσίαζε τον εαυτό του ως ράπερ και εμφανιζόταν να έχει τα μαλλιά προς τα πίσω με τζελ και να φορά παντελόνια για τζόκινγκ και αθλητικά παπούτσια.

3B044BCC00000578-3998478-Maria_middle_pictured_here_with_her_friends_She_was_last_seen_at-m-6_1480846624533.jpg

Ακόμα μία «περίεργη» φωτογραφία που είχε ανεβάσει στο Facebook τον περασμένο Ιούνιο, απεικόνιζε έναν λυκάνθρωπο να κρατά στα χέρια του μια νεαρή παρθένα.

δφγδγδ.jpg

Πηγή: SUN

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΦΡΙΚΗ! Αφγανός βίασε 19χρονη κόρη αξιωματούχου της ΕΕ – Τον βρήκαν από μια τρίχα σε ένα θάμνο

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top