Ομαδικός βιασμός φοιτήτριας στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο: Καταδικάστηκαν οι τρεις αλλοδαποί δράστες

Αναβίωσαν στο δικαστήριο οι εφιαλτικές στιγμές που έζησε η νεαρή κοπέλα τον Οκτώβριο του 2016

Τρεις αλλοδαποί καταδικάστηκαν σε πολυετείς καθείρξεις για τον ομαδικό βιασμό φοιτήτριας στο Αριστοτέλειο Πανεπιστημιο. Στο δικαστήριο αναβίωσαν και πάλι οι εφιαλτικές στιγμές που έζησε η νεαρή φοιτήτρια τον Οκτώβριο του 2016.

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΦΡΙΚΗΣ

 

Μόλις είχαν φύγει από το πάρτι της πολυτεχνικής σχολής του Αριστοτελείου όταν η νεαρή φοιτήτρια μαζί με το φίλο της δέχθηκαν επίθεση από τρεις αλλοδαπούς.Οι άντρες βίασαν την κοπέλα και ξυλοκόπησαν το φίλο της.

«Μας ακινητοποίησαν με την απειλή μπουκαλιού μπίρας και με έπιασαν κεφαλοκλείδωμα. Ήμουν σοκαρισμένη και δε μπορούσα να αντιδράσω. Κρατούσαν και χτυπούσαν το συνοδό μου, ο οποίος έτρεξε και ξέφυγε για να ζητήσει βοήθεια» είχε δηλώσει η κοπέλα.

Ενώ ο φίλος της αναζητούσε βοήθεια η κοπέλα βρισκόταν στο έλεος των δραστών.

«Δε μπορούσα να αντιδράσω μετά το χτύπημα και μπήκα σε παθητική κατάσταση ,καθώς είχα τρεις άνδρες μπροστά μου. Τίποτα δεν έγινε με τη συναίνεση μου. Πηγαίνω σε ψυχολόγο, έχω μετατραυματικό στρες» υποστήριξε η νεαρή κοπέλα.

Η αστυνομία αν και ειδοποιήθηκε, καθυστέρησε να επέμβει λόγω ασύλου.

Κατά τη διάρκεια της επίθεσης σύμφωνα με τη μαρτυρία της φοιτήτριας ένας από τους δράστες έβαλε το χέρι στην τσάντα της, πήρε χρήματα, κάρτες και το κινητό τηλέφωνο.

Μετά τις ασελγείς πράξεις οι δράστες επέστρεψαν το κινητό τηλέφωνο, αφήνοντας πάνω του τα αποτυπώματά τους τα οποία οδήγησαν και στη σύλληψη τους.

Την επόμενη ημέρα η αστυνομία συνέλαβε σε διαμέρισμα στη Θεσσαλονίκη τους 3 αλλοδαπούς οι οποίοι κατηγορήθηκαν για ομαδικό βιασμό και διακίνηση ναρκωτικών.

Το δικαστήριο επέβαλε στους κατηγορούμενους ποινές κάθειρξης από  8 έως 29 έτη.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top