Σκότωσε τον βιαστή της αδελφής του και τον έπιασαν μετά από 13 χρόνια στην Εύβοια

Στα χέρια της αστυνομίας μετά από τυχαία έρευνα

Τον συνέλαβαν 13 χρόνια μετά τη δολοφονία βιαστή

Ένα ανεξιχνίαστο έγκλημα διαλεύκαναν οι ελληνικές αρχές μετά από 13 ολόκληρα χρόνια και ύστερα από έναν τυχαίο έλεγχο που αποκάλυψε την αλήθεια.

Όπως αναφέρει το LamiaReport το μεσημέρι της Τρίτης αστυνομικοί της ΟΠΚΕ του αστυνομικού τμήματος Ιστιαίας σταμάτησαν για τυχαίο έλεγχο έναν 42χρονο Αλβανό, ο οποίος τα τελευταία εννέα χρόνια ζούσε με τη σύζυγό του και τα δύο του παιδιά στον Πύργο Ευβοίας.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε Ραδιοαγγελία Διεθνών Αναζητήσεων της Interpol Αλβανίας.

Όπως έγινε γνωστό, το 2001 είχε γίνει μια δολοφονία στην Αλβανία για την οποία ο 42χρονος είχε καταδικαστεί το 2004 σε 16 χρόνια κάθειρξη.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για έγκλημα τιμής και ότι αυτός με τον αδελφό του είχαν σκοτώσει έναν συγχωριανό τους, ο οποίος είχε βιάσει την αδελφή τους.

Η είδηση της σύλληψης προκάλεσε αναστάτωση στο χωριό της βορείου Ευβοίας, όπου ζούσε τα τελευταία χρόνια ο 42χρονος, καθώς δεν είχε δώσει ποτέ δικαιώματα και όλοι μιλούσαν για έναν φιλήσυχο οικογενειάρχη που ασχολούνταν με αγροτικές εργασίες.

Κάτοικοι μάλιστα μίλησαν με την γυναίκα του, η οποία είπε σε κάποιους ότι το 2001 ο σύζυγός της και ο αδελφός του σκότωσαν τον άνθρωπο που είχε φυλακίσει και βίαζε την αδελφή τους.

Η γυναίκα κατάφερε να ξεφύγει από το κολαστήριο στο οποίο την είχε κλειδωμένη και αποκάλυψε όλα όσα είχε περάσει στον αδελφό της χωρίς να πάει στην αστυνομία. Τότε εκείνος μαζί με τον αδελφό του αποφάσισαν να τον σκοτώσουν για να αποκαταστήσουν την τιμή της αδελφής τους.

Ο 42χρονος μετά την καταδίκη του οδηγήθηκε στις φυλακές, όμως υπό άγνωστες ακόμα συνθήκες βρέθηκε στην Ελλάδα και έκανε ένα νέο ξεκίνημα με την οικογένειά του χωρίς να έχει απασχολήσει ποτέ τις αρχές.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top