Μόνο στο star.gr: ΟΛΗ η Ελλάδα κλαίει για την 6χρονη Στέλλα – Τι είπε η ΤΡΑΓΙΚΗ ΜΑΝΑ πριν θάψει το παιδί της

Ψάχνει να βρει κουράγιο η μάνα της μικρούλας και σύζυγος του παιδοκτόνου- Πρώτη Ανάρτηση 02-05-2017 14:50

Μόνο στο star.gr: ΟΛΗ η Ελλάδα κλαίει για την 6χρονη Στέλλα – Τι είπε η ΤΡΑΓΙΚΗ ΜΑΝΑ πριν θάψει το παιδί της

Ακόμη και τα λόγια είναι φτωχά τέτοιες στιγμές. Τι να πεις άλλωστε σε μια μάνα που ετοιμάζετε να θάψει το παιδί της πριν αυτό μεγαλώσει, πριν το δει να τελειώνει το σχολείο, πριν το δει να ντύνεται νύφη, πριν…

Ακόμη και τα λόγια είναι φτωχά όταν πρέπει να ζήσεις με την φριχτή παραδοχή πως ο άντρας που αγάπησες και εμπιστεύτηκες είναι αυτός που σου στέρησε το σπλάχνο σου. Τι να πεις σε μια γυναίκα που από τη μια στιγμή στην άλλη κατέρρευσε όλος της ο κόσμος.

Η  ευχή για κουράγιο φαντάζει λίγη, οι προσευχές  όλης της Ελλάδας για το μικρό αγγελούδι είναι ίσως το μόνο βάλσαμο.

Το star.gr (όλοι όσοι δουλεύουμε για το star.gr) επικοινώνησε με την ΤΡΑΓΙΚΗ ΜΑΝΑ, την κυρία Καλλιόπη Αλεφραγκή. Για να της εκφράσουμε την βαθιά μας οδύνη, να της πούμε ότι δεν είναι μόνη της σε αυτόν τον γολγοθά.

Της λέμε πως όλη η Ελλάδα κλαίει για το παιδί της, «το ξέρω και σας ευχαριστώ πολύ» μας απαντά με μια ευγένεια που δείχνει και το μεγαλείο της ψυχής της. Άλλωστε η ίδια λάτρευε τη Στέλλα παρά το πρόβλημα υγείας που είχε η μικρούλα. Άλλωστε η μητρική αγάπη δεν γνωρίζει ούτε από προβλήματα, ούτε από ιδιοτέλεια, ούτε από τίποτα. Είναι η πιο καθαρή και αγνή αγάπη στον κόσμο!

Όμως σεβόμενοι τις ώρες και τις στιγμές την ακούμε όταν λέει «σας ευχαριστώ, δεν θέλω να πω κάτι άλλο. Έχει ανακοινωθεί ήδη πως η κηδεία θα γίνει σε νησί. Δε χρειάζεται να πούμε κάτι άλλο».

Η γραμμή κλείνει, αλλά το σφίξιμο στην καρδιά δεν λέει να φύγει, όπως δεν έχει φύγει όλες αυτές τις μέρες…

 

Της Ισμήνης Λέντζου 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top