Tρίτη φορά μπαμπάς ο Μέσι

Πλέει σε πελάγη ευτυχίας ο άσος της Μπαρτσελόνα

Αγωνιστικά αυτή η εβδομάδα κύλησε θαυμάσια για τον Λιονέλ Μέσι που βοήθησε την Αργεντινή να προκριθεί στο παγκόσμιο κύπελλο ενώ κράτησε αήττητη την Μπαρτσελόνα στην κορυφή του ισπανικού πρωταθλήματος.

Το καλύτερο όμως του το φύλαξε για το τέλος η σύζυγος του Αντονέλα που διέρρευσε  με ένα ποστάρισμα της στο Instagram ότι περιμένει το τρίτο  παιδί της οικογένειας.

Η φωτογραφία με τον Μέσι και τα δυο παιδιά τους τον 4χρονο Τιάγκο και τον Ματέο που είναι δυο χρόνων να χαϊδεύουν της Αντονέλα στην κοιλιά αποκάλυψε το μεγάλο μυστικό αφού και στην λεζάντα αναφέρεται πλέον η οικογένεια σαν πενταμελής.

Σαν σήμερα πάντως ο μεγάλος πια Λιονέλ  Μέσι είχε κάνει το ντεμπούτο του με την  Μπαρτσελόνα σε ένα παιχνίδι με την Εσπανιόλ μπαίνοντας αλλαγή στο 82ο λεπτό στην θέση του Ντέκο.

Ο κοντόσωμος νεαρούλης με την χαίτη που μπήκε τότε στο παιχνίδι στις 16 Οκτωβρίου του 2004 μπορεί να μην πέτυχε κάτι εντυπωσιακό εκείνη τη βραδιά αλλά έμελλε να γίνει το ίνδαλμα εκατομμυρίων φίλων του ποδοσφαίρου σε όλο τον κόσμο και ακόμη να συλλέγει τίτλους με τους μπλαουγκράνα.

Πηγή φωτογραφίας Eurokinissi

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων εδώ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top