ΕΞΑΛΛΟΣ ο Μελισσανίδης για το γκολ που έκρινε το κύπελλο: "Στημένος και παλιοαλήτης ο επόπτης"

Τι δήλωσε ο Ιβάν Σαββίδης-Οι "μπηχτές" του για τον Ολυμπιακό- Πρώτη ανάρτηση: 07-05-2017 11:19

Άστραψε και βρόντηξε ο Δημήτρης Μελισσανίδης!  Ο πρόεδρος της ΑΕΚ ήταν εξοργισμένος με την απόφαση του επόπτη, Γιώργου Καλφόγλου, να μην σηκώσει το σημαιάκι του στη φάση του 81ου λεπτού, στην οποία ο Πέδρο Ενρίκε σκόραρε το γκολ που έκρινε τον τελικό και χάρισε το Κύπελλο στον ΠΑΟΚ! 

Ο κύριος Μελισσανίδης, σε δηλώσεις του μετά το τέλος του τελικού με τον «δικέφαλο του βορρά» αποκάλεσε στημένο τον επόπτη, Γιώργο Καλφόγλου, ενώ ανέφερε πως αυτό δεν ήταν ένα ανθρώπινο λάθος!

«Για μένα δεν ήταν ανθρώπινο λάθος. Ο επόπτης ήταν στημένος. Τι να την κάνεις την συγγνώμη. Συγγνώμες στο Άγιο Όρος», είπε σχετικά ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Λίγη ώρα αργότερα ο ισχυρός άνδρας του δικεφάλου επέστρεψε με νέες σκληρές δηλώσεις.

«Με τρία μέτρα οφσάιντ πάρθηκε ένα Κύπελλο. Δεν με πειράζει ο ΠΑΟΚ να πάρει το Κύπελλο, αλλά με τρία μέτρα οφσάιντ; Το είδατε όλοι! Με αυτή την αλητεία... Με αυτόν τον επόπτη τον παλιοαλήτη...».

Η χαρά του Ιβάν Σαββίδη

Η χαρά του ήταν τεράστια! Φορώντας τη φανέλα του ΠΑΟΚ κάτω από το σακάκι του, ο Ιβάν Σαββίδης τόνισε πως η ομάδα του άξιζε δυο τίτλους την εφετινή περίοδο, έδωσε συγχαρητήρια στην ασφάλεια του Πανθεσσαλικού (!), “τρόλαρε” τον Δημήτρη Μελισσανίδη, ενώ δεν ξέχασε να ασχοληθεί και με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

«Αισθανόμουν ότι η ομάδα είναι ανεβασμένη, ήμασταν τόσο ενωμένοι στον στόχο μας, σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Το έχω πει με λίγο υπερβολικό τρόπο, ότι πάμε για το Κύπελλο, αλλά είχαμε αυτό το συναίσθημα. Βλέπουμε ότι η ομάδα μας άξιζε δύο τίτλους. Βεβαίως, ξεκινήσαμε νευρικά, σκοράραμε, δεχθήκαμε το περίεργο γκολ και όποια ομάδα έβαζε το δεύτερο, θα μπορούσε να κερδίσει. Τα παιδιά θέλανε πολύ να κάνουνε δώρο στον ΠΑΟΚ και μπορώ να πω ότι τα καταφέρανε και χθες τους είπα μια κουβέντα: ''Αύριο θα κερδίσει η ψυχολογία και να παίξετε για να πάρουμε τον τίτλο''.

Να ευχαριστήσω όσους έχουν δουλέψει, όλα τα γραφεία, τους ποδοσφαιριστές, τους φιλάθλους, που πήγαν στην προπόνηση και στήριξαν τα παιδιά. Ήμασταν μια μεγάλη οικογένεια. Έχω πει στον Ίβιτς ότι εγώ πίστευα πως θα κερδίσει το Κύπελλο και σήμερα όταν έμπαινε στο πούλμαν, του είπα ότι πιστεύω, για κάποιο λόγο είμαι απόλυτα σίγουρος, πως θα πάρει το Κύπελλο. Είμαι πολύ χαρούμενος που ένας πρώην παίκτης μας είναι άξιος της εμπιστοσύνης μας ως προπονητής.

Θέλω να ευχαριστήσω την ΑΕΚ. Είδαμε ένα αρκετά ήρεμο ματς. Υπήρχαν κάποια σκληρά σημεία, αλλά είναι ένας τελικός Κυπέλλου. Είπα στον κ. Μελισσανίδη: "Δημήτρη, θα χαρείς σήμερα στη δική μου χαρά". Θέλω να ευχηθώ πως να είναι αρχή για μεγάλες νίκες. Εκτιμώ ότι για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου δεν πρέπει να υπάρχει μονοπώλιο. Κάθε χρόνια και από μία ομάδα να κερδίζει.

Αντιλαμβάνομαι ότι στον Ολυμπιακό δεν θέλουν να παραδεχτούν πως η ηγεμονία τους τελειώνει. Ο ΠΑΟΚ είναι πιο δυνατή ομάδα από αυτούς και οικονομικά. Δεν μου αρέσει να μιλάω πολύ. Θέλω να τους ευχαριστήσω όλους, όλους όσους εξασφάλισαν την ασφάλεια σήμερα και σε όσους ήρθαν σήμερα, στην αστυνομία, στην ΕΠΟ και στον υφυπουργό Αθλητισμού. Υπήρχε μια ανησυχία ότι θα μπορούσαν να αναβάλουν τον τελικό. Ο κ. Δρόσος και ο κ. Βασιλείαδης είχαν πάρει τη σωστή απόφαση για να γίνει ο τελικός».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top