Ανενόχλητοι οι κακοποιοί έκοψαν τη νύχτα με τροχό το πίσω μέρος του ΑΤΜ που βρίσκεται στην παραλία των Καλυβίων και πήραν τις κασέτες με τα χρήματα.

Για να μην γίνουν αντιληπτοί ξήλωσαν τον συναγερμό και έκοψαν τα καλώδια του ρεύματος.

Οι δράστες παραβίασαν την πόρτα του οικίσκου που βρίσκεται το μηχάνημα ανάληψης χρημάτων. Με την ησυχία τους στη συνέχεια το παραβίασαν και πήραν άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό.

ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΓΙΑ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ

Στην Καλλιθέα μια 88χρονη γυναίκα έζησε εφιαλτικές στιγμές στα χέρια αδίστακτου ληστή. Ο δράστης που φαίνεται ότι παρακολουθούσε το σπίτι εισέβαλε από την πίσω πλευρά μόλις η κόρη της ηλικιωμένης βγήκε για ψώνια. Δε δίστασε μάλιστα να χτυπήσει με μπουνιά στο πρόσωπο τη γυναίκα και να τη σύρει όταν εκείνη προσπάθησε να ξεφύγει.

Ο κακοποιός, ο οποίος έψαξε όλους τους χώρους έσερνε μαζί του την 88χρονη μέσα στο σπίτι και της ζητούσε να του πει που υπάρχουν χρήματα και κοσμήματα. Μάλιστα σε μια βαλίτσα είχε βάλει όλα τα ασημικά του σπιτιού για να τα πάρει μαζί του. Επέστρεψε όμως η κόρη της ηλικιωμένης και τράπηκε σε φυγή παίρνοντας μαζί του 300 ευρώ και όσα κοσμήματα υπήρχαν.

Κάτοικοι και καταστηματάρχες στην Καλλιθέα είναι τρομοκρατημένοι από τις αλλεπάλληλες ληστείες και κλοπές.

Η ηλικιωμένη μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο όπου παραμένει για νοσηλεία.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

Tags: