Eρωτικές προβλέψεις εβδομάδας 10/04/2023 – 16/04/2023

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν στα ερωτικά τους αυτή την εβδομάδα;

Άση Μπήλιου: Ερωτικές Προβλέψεις Εβδομάδας 10 - 16/4/2023

Η Μεγάλη εβδομάδα ξεκινάει με πιο ανάλαφρη διάθεση, αφού τη Μεγάλη Τρίτη στις 11/04/2023 η Αφροδίτη εγκαταλείπει τον Ταύρο και εισέρχεται στο επικοινωνιακό ζώδιο των Διδύμων όπου θα παραμείνει έως τις 07/05/2023. Αυτή η θέση της Αφροδίτης θα μας βοηθήσει να βγούμε από τη ρουτίνα, να φλερτάρουμε και να πειραματιστούμε στο ερωτικό κομμάτι. Ο έρωτας τώρα είναι εγκεφαλική υπόθεση και μας έλκει η ευφυΐα, το χιούμορ και οι ενδιαφέρουσες συζητήσεις.

Την ίδια ημέρα βέβαια, το τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα έρχεται για να προσθέσει ένταση και μπόλικο πάθος μέσα στις σχέσεις μας. Η σεξουαλική επιθυμία θα είναι στα ύψη και ταυτόχρονα θα νιώσουμε την ανάγκη να κάνουμε βαθιές και ουσιαστικές επαφές. Τη Μεγάλη Τετάρτη στις 12/04/2023 έχουμε την πιο τυχερή όψη του μήνα, δηλαδή τη σύνοδο Ήλιου-Δία στο ζώδιο του Κριού. Ήρθε η ώρα να ανακτήσουμε την αυτοπεποίθηση μας, να ατενίσουμε το μέλλον με αισιοδοξία και να πιστέψουμε ότι όλα είναι δυνατά. Θα αφήσουμε στην άκρη τις ανασφάλειες που μας κρατάνε πίσω και θα δράσουμε χωρίς να υπολογίσουμε τις συνέπειες. Αυτές τις ημέρες ευνοούνται τα ρίσκα και οι τολμηρές αποφάσεις, επομένως μην αναβάλλετε άλλο τις επιθυμίες σας και κάντε το μεγάλο βήμα. Η εβδομάδα κλείνει με το τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου που κορυφώνεται τη Μεγάλη Παρασκευή.

Αυτή η όψη θα μας προσγειώσει στην πραγματικότητα και θα τεστάρει τις σχέσεις μας. Ίσως να νιώσουμε ότι οι άλλοι δεν ικανοποιούν τις επιθυμίες μας ή ότι δεν μας αποδέχονται γι’ αυτό που είμαστε. Είναι λοιπόν πιθανό να έρθουν στην επιφάνεια συναισθήματα μοναξιάς και ματαίωσης ή να επιλέξουμε να μείνουμε για λίγο μόνοι μας. Καλούμαστε αυτές τις ημέρες να αγαπήσουμε πρώτοι απ’ όλους εμείς οι ίδιοι τον εαυτό μας και να μην επιτρέπουμε σε μια απόρριψη ή μια ψυχρή συμπεριφορά να μας καθορίσει και να κλονίσει την αυτοπεποίθηση μας. Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση σε όλους.

Δείτε τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια στο asibiliou.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top