Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 13/02 – 19/02/2023 από την Άση Μπήλιου

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν στα ερωτικά τους αυτή την εβδομάδα;

H γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου φέτος θα συμπέσει με μια από τις πιο ρομαντικές όψεις του μήνα, δηλαδή τη σύνοδο Αφροδίτης-Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων, η οποία κορυφώνεται στις 15/02/2023. Το συναίσθημα τώρα μας κατακλύζει και θα δυσκολευτούμε να βάλουμε μπροστά τη λογική. Θα νιώσουμε την επιθυμία να ανοίξουμε την καρδιά μας και να εκφράσουμε στους άλλους αυτά που νιώθουμε, ακόμα κι αν δεν είμαστε σίγουροι ότι ο άλλος αισθάνεται το ίδιο.

Τι φανερώνει η Αφροδίτη σε κάθε ζώδιο; Εσύ, γνωρίζεις;

Αν είστε δεσμευμένοι θα σας δοθεί η ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά στον σύντροφο σας και να αφήσετε για λίγο στην άκρη τα άγχη της καθημερινότητας, ενώ αν είστε αδέσμευτοι θα ρίξετε τις άμυνες σας και θα αφεθείτε ολοκληρωτικά σε ένα ερωτικό ειδύλλιο. Ωστόσο, η σύνοδος Ήλιου-Κρόνου στις 16/02/2023 έρχεται για να μας προσγειώσει στην πραγματικότητα και να μας υπενθυμίσει ότι αυτό που έχει σημασία είναι οι έμπρακτες αποδείξεις και όχι τα λόγια και οι υποσχέσεις. Η σκληρή αυτή όψη λοιπόν αποτελεί μια δοκιμασία για τις σχέσεις μας. Εάν έχετε εξιδανικεύσει ένα πρόσωπο στο μυαλό σας, τώρα όλο αυτό θα καταρρεύσει και θα φανούν οι αληθινές του προθέσεις.

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 13/02 – 19/02/2023 από την Άση Μπήλιου

Προετοίμασε το έδαφος για τον Άγιο Βαλεντίνο

Στις 19/02/2023 ο Ήλιος εγκαταλείπει το εκκεντρικό ζώδιο του Υδροχόου και εισέρχεται στους ρομαντικούς Ιχθύς εγκαινιάζοντας την περίοδο των γενεθλίων τους. Η σεζόν των Ιχθύων θα μας παρασύρει σε ένα κόσμο φαντασίας όπου κυριαρχεί το συναίσθημα και η λογική υποχωρεί. Τώρα θα είμαστε πιο ευάλωτοι και θα μπορέσουμε να συναισθανθούμε τους άλλους, να μπούμε στη θέση τους και να κατανοήσουμε τα προβλήματα τους.

Την ίδια ημέρα, το εξάγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα θα αναζωπυρώσει πάθη και εκτοξεύσει στα ύψη τη σεξουαλική διάθεση και τον αισθησιασμό. Αν λοιπόν βγείτε ραντεβού ή κάνετε μια νέα γνωριμία, ετοιμαστείτε να βιώσετε έντονες και παθιασμένες καταστάσεις, ενώ αν είστε ήδη δεσμευμένοι εκμεταλλευτείτε την τελευταία ημέρα της εβδομάδας για να έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας και να εκμυστηρευτείτε τις βαθύτερες επιθυμίες σας.

Δείτε τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια στο asibiliou.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top