Πανσέληνος στον άξονα Κριού - Ζυγού: 4 ζώδια που πρέπει να αλλάξουν

Η Άση Μπήλιου γράφει για τα ζώδια που θα κληθούν να κάνουν αλλαγές

Η Πανσέληνος του «κυνηγού», όπως είθισται να ονομάζεται το φεγγάρι του Οκτωβρίου, πραγματοποιείται στις 09/10/2022 στον άξονα Κριού-Ζυγού και φέρνει τις συναισθηματικές μας ανάγκες στην επιφάνεια. Όμως το θέμα είναι αν θα τις διαχειριστούμε με παρορμητισμό και διεκδίκηση όπως θέλει ο Κριός ή με σύνεση και ισορροπία όπως αρμόζει στην «ποιότητα» του Ζυγού.

Οι ερωτικές προβλέψεις Οκτωβρίου από την Άση Μπήλιου

Η Πανσέληνος είναι η αντίθεση Ήλιου-Σελήνης, άρα ο Ήλιος που βρίσκεται στον Ζυγό αντιτίθεται με τη Σελήνη στον Κριό και συγκρούονται οι ιδιότητες των δύο ζωδίων. Ο Κριός συμβολίζει το εγώ και ο Ζυγός το εμείς. Ο Κριός είναι ανήσυχος, ανυπόμονος και παρορμητικός και μας ζητά να είμαστε παθιασμένοι, ενεργητικοί και διεκδικητικοί και ο Ζυγός θέλει να είμαστε διακριτικοί, δίκαιοι και διπλωματικοί, άρα η Πανσέληνος αυτή είναι μια «άσκηση» ψυχραιμίας και ισορροπίας…

Οκτώβριος 2022: Μήνας - πάρτι για 3 ζώδια

Βέβαια, αυτή η ισορροπία θα είναι δύσκολο να επιτευχθεί, καθώς το φεγγάρι αυτό έρχεται με πολλή ενέργεια αφού ο Κριός είναι το ζώδιο της δράσης και της επίθεσης, και επειδή ο κυβερνήτης της Πανσελήνου είναι ο Άρης που βρίσκεται στο επικοινωνιακό ζώδιο των Διδύμων, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να πούμε ή να κάνουμε πράγματα πάνω στην παρόρμηση μας και στη συναισθηματική μας φόρτιση και μετά να τα μετανιώσουμε. Βέβαια, πολλές φορές είναι προτιμότερο και πιο δίκαιο να ειπωθούν αλήθειες και να γίνουν ξεκαθαρίσματα, αλλά το θέμα είναι ο τρόπος που θα ειπωθούν να μην είναι προσβλητικός και απότομος.

Διαβάστε αναλυτικά πώς θα μας επηρεάσει η Πανσέληνος σε Ζυγό - Κριό στο asibiliou.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top