Aυτό είναι το στοιχείο που όλες οι γυναίκες θεωρούν σέξι σε έναν άνδρα!

Τι χαρακτήρας εργαζομένου είσαι;

Μπορεί να πιστεύετε πως το γούστο είναι υποκειμενικό αλλά σύμφωνα με έρευνα υπάρχουν κάποια πράγματα που γοητεύουν τις γυναίκες και είναι αντικειμενικά.

Δες για ποιο λόγο μπορεί να σου ζητήσει να χωρίσετε πριν τα Χριστούγεννα

1/Ποιο είναι όμως αυτό το στοιχείο που όλες οι γυναίκες θεωρούν σέξι σε έναν άντρα;

Θα μπορούσε να είναι το χιούμορ, όπλο αποδεδειγμένα αποτελεσματικό στην αρένα του φλερτ. Θα μπορούσε πάλι να είναι η μυρωδιά που εκπέμπει το σώμα, στοιχείο που λαμβάνεται σοβαρά υπ’ όψιν από άνδρες και γυναίκες. Είναι όμως τόσο προβλεπόμενο;
Εμείς ανακαλύψαμε ποιο είναι αυτό το στοιχείο μέσω μίας πρόσφατης έρευνας που έγινε. Είναι... η οικολογική συνείδηση.
Μπορεί να ακούγεται περίεργο αλλά πλέον το περιβάλλον είναι σε δύσκολη κατάσταση και όποιος έχει οικολογική συνείδηση είναι αυτομάτως και σέξυ για τις γυναίκες.

Aυτό είναι το μεγαλύτερο μυστικό που κρατάμε από τους γονείς μας

Ενδεχομένως τα στοιχεία του χαρακτήρα που αποτελούσαν ως σήμερα το κορυφαίο όπλο στην ερωτική φαρέτρα να οδεύουν στη δύση τους, όπως τα πλαστικά καλαμάκια που αποχαιρετούμε οριστικά μέσα στο 2021.

2/Τι χαρακτήρας εργαζόμενου είσαι;

Μια μελέτη σε υπαλλήλους γραφείου διαπίστωσε ότι το ένα τρίτο από εμάς πιστεύει ότι οι χαμηλές ταχύτητες του Διαδικτύου είναι σημάδι ενός παλιομοδίτικο γραφείου - και το ένα οι περισσότεροι αναφέρουν τις ξεπερασμένες μηχανές φαξ ως το απόλυτο σημάδι ότι είμαστε πίσω από την εποχή.
Κάποιοι επίσης πιστεύουν ότι το προσωπικό πρέπει να μπορεί να περάσει μια «ημέρα ευεξίας» όταν πρέπει να επαναφορτίσουμε τις μπαταρίες μας.
Ένας στους δέκα θα ήθελε να είναι σε θέση να «αγοράσει» περισσότερη ετήσια άδεια από τον εργοδότη του, για να κάνει ένα διάλειμμα που χρειάζεται.

3/ Ποιες είναι οι ιδανικές συνθήκες ύπνου;

Η θερμοκρασία στους 16 βαθμούς Κελσίου, το να κοιμάσαι στο δεξί σου πλευρό και να διαβάζεις μερικές σελίδες ενός καλού βιβλίου πριν σε πάρει ο ύπνος Επίσης καλό είναι να έχεις δύο μαξιλάρια και ένα υπνοδωμάτιο με λευκούς τοίχους
Το ιδανικό είναι οι 8 ώρες ύπνου, ενώ πριν ξαπλώσεις θα πρέπει να έχουν περάσει περίπου 37 λεπτά από την τελευταία φορά που τσέκαρες το κινητό σου .Πώς να πετύχεις καλό ύπνο: πέσε στο κρεβάτι σου στις 22.39, βάλε φρεσκοπλυμένα σεντόνια, φόρα πιζάμες, μην αγκαλιαστείς με το άλλο σου μισό, φρόντισε το δωμάτιο να έχει απόλυτο σκοτάδι.

Δείτε την εκπομπή breakfast@star 


 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top