Πώς να καταφέρεις να τηρήσεις τις υποσχέσεις που έδωσες στον εαυτό σου

Tips για να το καταφέρεις

πώς να τηρείς τις υποσχέσεις στον εαυτό σου

Με τα πιο κάτω 3 βήματα θα αλλάξεις σήμερα κι όλας τον εαυτό σου και θα κρατάς τις υποσχέσεις απέναντι του, αρκεί μόνο να τα δοκιμάσεις!

Aυτά είναι τα ζώδια που ελκύουν τους γύρω τους

Βήμα 1: Είσαι σημαντική! 

Γιατί είναι πιο εύκολο να σπάσεις τις υποσχέσεις που δίνεις στον εαυτό σου; Μήπως επειδή ο μόνος που θα απογοητευτεί σ’ αυτή την περίπτωση είσαι εσύ; Ή μήπως δίνεις προτεραιότητα στο να ευχαριστείς τους άλλους; Σκέψου κάθε υπόσχεση ως έναν δυνατό μυ που μπορεί να επηρεάσει το πώς δείχνει, κινείται και νιώθει το σώμα σου. Όπως ακριβώς ένας μυς, μπορείς να ενδυναμώσεις με τον καιρό την υπόσχεσή σου και να την εξελίξεις σε προσόν σου.

Βήμα 2: Η δύναμη του λόγου! 

Ξεκίνα δίνοντας μικρές υποσχέσεις στον εαυτό σου, π.χ., ότι δε θα φας γλυκό την επόμενη φορά που θα πας σε εστιατόριο. Συγκεντρώσου όμως σε ένα γεύμα κάθε φορά, μην υποσχεθείς δηλαδή ότι δε θα ξαναφάς ποτέ γλυκό έξω! Μπορεί να μη σου φαίνεται σημαντικό ή δύσκολο, αν όμως κρατήσεις το λόγο σου αυτή τη μία φορά, θα εκπλαγείς από το πόσο καλά θα νιώθεις με τον εαυτό σου. Ένα μυστικό: χρειάζεται να μοιραστείς την απόφασή σου ώστε να "πιεστείς" από τους άλλους. 

Βήμα 3: Επίτευξη στόχων 

Κάθε φορά που θα τηρείς το λόγο σου θα ανακαλύπτεις πως κάθε πρόκληση γίνεται λιγότερο δύσκολη, επειδή θα ξέρεις πως ο λόγος σου έχει ουσία και αυτό σε οδηγεί πιο κοντά στο να κατακτήσεις ένα μεγαλύτερο στόχο: τον τρόπο ζωής που θέλεις να έχεις. Όλο αυτό πηγάζει από μέσα σου και πριν το καταλάβεις, δε σε σταματάει τίποτε.

Επιμέλεια: MyLife Team

Πηγή:Mylife.com.cy 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top