Αυτά τα 4 ζώδια θα επηρεαστούν περισσότερο από την Πανσέληνο στον Αιγόκερω

Μια από τις πιο δυνατές ημέρες αστρολογικά έρχεται στις 24/06/2021

Μια από τις πιο δυνατές ημέρες αστρολογικά έρχεται στις 24/06/2021, καθώς εκείνη τη μέρα σχηματίζεται η Πανσέληνος του Ιουνίου στον άξονα του Καρκίνου (Ήλιος) – Αιγόκερου (Σελήνη).

Την ονομάζουν Πανσέληνο της φράουλας και μολονότι οι περισσότεροι νομίζουν ότι αυτό το φεγγάρι είναι υπερπανσέληνος στην πραγματικότητα δεν είναι. Διότι για να ονομάσουμε έτσι μια Πανσέληνο, η Σελήνη θα πρέπει να βρίσκεται στο περίγειο της, δηλαδή πιο κοντά αναλογικά στη γη. Κάτι τέτοιο δε συμβαίνει με το συγκεκριμένο φεγγάρι. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι δε θα είναι δυνατή η επιρροή του.

Δείτε εδώ όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου

Ο Αιγόκερως, το ζώδιο το οποίο θα βρίσκεται η Σελήνη, μολονότι θεωρείται θέση αδυναμίας για τη Σελήνη, είναι ένα ζώδιο που σχετίζεται πολύ με τις επαγγελματικές μας φιλοδοξίες, την καριέρα, τα οικονομικά. Η πιο κοντινή όψη που σχηματίζει αυτό το φεγγάρι είναι το εξάγωνο με τον Δία στους Ιχθύς που θεωρείται μια θετική όψη που μπορεί να φέρει ευχάριστες ειδήσεις. Την ίδια μέρα σχηματίζεται μια ιδιαίτερα έντονη όψη ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Πλούτωνα που αφορά τις προσωπικές σχέσεις, αλλά και τα οικονομικά. Καλώς ή κακώς -κι αυτό εξαρτάται από το προσωπικό ωροσκόπιο του καθενός από μας- οι μέρες αυτές θα έχουν ιδιαίτερη έμφαση σε θέματα καριέρας, οικονομικών, αλλά και ερωτικών σχέσεων ως επί το πλείστον. Μπορεί να διαπιστώσουμε ότι η δουλειά που κάνουμε ή η καριέρα που πασχίζαμε να χτίσουμε τα προηγούμενα χρόνια δεν μας ταιριάζει ή δεν μας κάνει πια, άρα θα πρέπει να κάνουμε διορθωτικές κινήσεις. Ή μπορεί εξαιτίας των συνθηκών το προηγούμενο διάστημα να μην ήμασταν τόσο πειθαρχημένοι όχι απαραίτητα στη δουλειά, αλλά απέναντι στον εαυτό μας και τις προσωπικές μας ανάγκες. Σε κάθε περίπτωση το θετικό με αυτή την Πανσέληνο είναι ότι όσο κι αν μας ζορίσει θα υπάρχει ένα θετικό αποτέλεσμα.

Όλοι επηρεαζόμαστε πάντα από μια Πανσέληνο και θα ακολουθήσει ιδιαίτερο άρθρο γι’ αυτή την επιρροή σε όλα τα ζώδια, αλλά υπάρχουν 4 ζώδια που ίσως νιώσουν πιο έντονα την επιρροή της και πρέπει να είναι προετοιμασμένα ψυχολογικά.

 

Δείτε εδώ ποια ζώδια επηρεάζονται στο asibiliou.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top