Άρης στον Λέοντα 2021: Ποια είναι τα 3 ζώδια που θα ευνοηθούν πολύ

Σε αυτή τη θέση θα μείνει μέχρι τις 29/07/2021

Άρης Στον Λέοντα 2021: Τα 3 Ζώδια Που Θα Ευνοηθούν

Ο Άρης, ο θεός του πολέμου, του θάρρους, της αποφασιστικότητας και της δράσης, που κυβερνά το ένστικτο επιβίωσης, αλλά και τις σεξουαλικές μας επιθυμίες, αποχωρεί από το συναισθηματικό ζώδιο του Καρκίνου στις 11/06/2021 και προχωρά στον πύρινο Λέοντα, ένα ζώδιο που του ταιριάζει πολύ περισσότερο.

Σε αυτή τη θέση θα μείνει μέχρι τις 29/07/2021, όπου για μεγάλο διάστημα θα πορεύεται παράλληλα και η Αφροδίτη, η αιώνια ερωμένη του, κάνοντας το φετινό καλοκαίρι παθιασμένο και πολύ ερωτικό. Αυτά βέβαια σε προσωπικό επίπεδο, διότι η θέση του Άρη στον Λέοντα φέρνει εξελίξεις σε παγκόσμια κλίμακα και συνδέεται με εκρηκτικά γεγονότα, πυρκαγιές και έντονη σεισμική ή ηφαιστειακή δραστηριότητα.

Δείτε στο asibiliou.gr ποια ζώδια θα ευνοηθούν πολύ και πώς θα επηρεαστούν τα υπόλοιπα

Οι κύριες όψεις που θα σχηματίσει ο Άρης στον Λέοντα

Την 1η Ιουλίου ο Άρης σχηματίζει αντίθεση με τον ανάδρομο Κρόνο στον Υδροχόο και θα αισθανόμαστε έντονη εξάντληση και έλλειψη αυτοπεποίθησης. Οι ανασφάλειες θα μας κυριεύσουν και το άγχος θα αυξηθεί και όλο αυτό θα φέρει εντάσεις, καβγάδες και ατυχήματα. Όλοι θα είναι στα κόκκινα, γι’ αυτό θα πρέπει να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους για να αποφύγουμε τα χειρότερα ιδιαίτερα τα σταθερά ζώδια με γενέθλια στο τέλος του 1ου δεκαήμερου αρχές 2ου.

Στις 4 Ιουλίου ο Άρης τετραγωνίζει τον Ουρανό στον Ταύρο και θα έχουμε ξαφνικά γεγονότα που θα ανατρέπουν το πρόγραμμα μας και θα μας χαλάνε την ψυχολογία. Θα είμαστε νευρικοί, ανυπόμονοι και έτοιμοι να αρπαχτούμε, αλλά θα πρέπει να είμαστε και προσεκτικοί πολύ, διότι θα υπάρχει τάση για ατυχήματα και πολλές εντάσεις. Ίσως κάποια προβλήματα που δεν έχουμε ξεπεράσει να τα βρούμε ξανά μπροστά μας και αυτό να συμβάλει στη συναισθηματική μας κατάρρευση.

Στις 13 Ιουλίου, σημειώστε αυτή την ημερομηνία, ο Άρης σχηματίζει σύνοδο με την Αφροδίτη στον Λέοντα και θα είναι μια μέρα γεμάτη αισθησιασμό, ερωτικό πάθος και ρομαντική διάθεση. Υπέροχη ημερομηνία για γάμους και επισημοποιήσεις σχέσεων, αλλά και για νέες φλογέρες γνωριμίες. Κριοί, Λέοντες, Τοξότες, Υδροχόοι και Ζυγοί με γενέθλια στο τέλος του δευτέρου – αρχές τρίτου δεκαημέρου ευνοούνται περισσότερο.

Στις 29 Ιουλίου, λίγες ώρες πριν ο Άρης φύγει από τον Λέοντα για να μπει στην Παρθένο, κάνει μια αντίθεση από τον Δία που θα είναι σε ανάδρομη φαινομενικά πορεία στον Υδροχόο και δημιουργεί άγχος, νευρικότητα, αλλά και έντονα και δραματικά γεγονότα. Θα νιώθουμε έντονη υπερένταση και ίσως θα έχουμε και προβλήματα με τον ύπνο.

Δείτε τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου για όλα τα ζώδια

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top