Aυτά είναι τα ζώδια που δε θα ζητήσουν ποτέ τη βοήθειά σου

Κι όμως είναι θέμα αστρολογίας

ζώδια βοήθεια

Έχεις σίγουρα παρατηρήσει πως υπάρχουν άνθρωποι που όσο και να δυσκολεύονται δεν πρόκειται να ζητήσουν τη βοήθειά σου. Κι όμως δεν είναι θέμα αξιοπρέπειας αλλά εξηγείται αστρολογικά. Ποια είναι λοιπόν αυτά τα ζώδια;

Πέντε γυναίκες του ζωδιακού κύκλου που «τρελαίνουν» τους άντρες

Καρκίνος

Είσαι ο άνθρωπος που φροντίζει πάντα τους άλλους, και το κάνεις με όλη σου την καρδιά, χωρίς ποτέ να παραπονιέσαι. Σου αρέσει να είσαι δίπλα στα αγαπημένα σου πρόσωπα και να τους δείχνουν πόσα σημαίνουν για εσένα. Ωστόσο, όταν πρόκειται για τις δικές σου ανάγκες, λειτουργείς διαφορετικά. Δεν θέλεις να ενοχλείς κανέναν.

Ιχθύς

Είναι γνωστό πως όταν κάποιος θέλει μια συμβουλή ή απλά λίγη υποστήριξη, τρέχει σε εσένα. Μπορείς να αναλύσεις τη συμπεριφορά κάθε ανθρώπου και αυτό σου δίνει το πλεονέκτημα να βοηθάς τους άλλους, όταν το έχουν πραγματικά ανάγκη. Το πρόβλημα είναι όταν είσαι εσύ αυτός που χρειάζεσαι κάτι. Αισθάνεσαι απαίσια εάν χρειαστεί να ζητήσεις τη βοήθεια κάποιου. Δεν θέλεις να επιβαρύνεις κανέναν με τα προβλήματά σου.

Σκορπιός

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα κάνεις τα πάντα για τους αγαπημένους σου ανθρώπους. Ωστόσο, ποτέ δεν περιμένεις να κάνουν και οι άλλοι το ίδιο για εσένα. Δεν ζητάς ποτέ βοήθεια γιατί πιστεύεις πως αυτό σε κάνει ευάλωτο. Προτιμάς να περιμένεις και να δεις εάν οι άλλοι θα καταλάβουν ότι χρειάζεσαι βοήθεια, αντί να τη ζητήσεις.

Oι ερωτικές προβλέψεις αυτής της εβδομάδας

Παρθένος

Σίγουρα έχεις και εσύ ανάγκες και χρειάζεσαι τη βοήθεια των γύρω σου. Μπορείς πολύ εύκολα να κάνεις τους άλλους να καταλάβουν τι ακριβώς χρειάζεσαι, απλά δεν το κάνεις. Η αλήθεια είναι ότι δυσκολεύεσαι να πιστέψεις ότι μπορεί κάποιος άλλος εκτός από εσένα να σε φροντίσει. Και αυτό γιατι νιώθεις πως όλα τα κάνεις καλύτερα.

Επιμέλεια: Mylife Team
Πηγή:MyLife.com.cy 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top