Αυτές είναι οι συνήθειες που έχουν οι καλοί μαθητές

Μήπως το παιδί σου ανήκει σε αυτή την κατηγορία;

οι συνήθειες των καλών μαθητών

Αλήθεια, έχεις αναρωτηθεί ποιες είναι οι συνήθειες που έχουν στο… πρόγραμμα οι καλοί μαθητές; Σίγουρα κάθε παιδί είναι ξεχωριστό, όμως όπως μας αποκάλυψε μια έρευνα, οι επιτυχημένοι μαθητές, έχουν κάποια κοινά χαρακτηριστικά.

Πέντε ανδρικές συμπεριφορές που πρέπει να πάψεις να τις θεωρείς ρομαντικές

Πιο κάτω  σου παρουσιάζουμε τα 4 πιο συνηθισμένα: 

Το πρόγραμμα 

Κακά τα ψέματα, είναι το άλφα και το ωμέγα της επιτυχίας. Το ξέρεις ακόμα και αν δεν τρελαίνεσαι να ανοίγεις κάθε πρωί την ατζέντα σου και να φτιάχνεις τον μπούσουλα της ημέρας. Το πρόγραμμα, όμως, βοηθάει πολύ τα μικρά παιδιά να διαβάσουν σωστά τα μαθήματα τους και να τα τελειώσουν ακόμα γρηγορότερα.

Τα διαλείμματα 

Μαθηματικά, ιστορία, γλώσσα και ξαφνικά, χωρίς καν να προλάβει το μικρό σου να το συνειδητοποιήσει, έχει δημιουργηθεί ένα λόφος από μαθήματα και ασκήσεις που πρέπει να λυθούν πριν η επόμενη ημέρα ξημερώσει. Don’t Panic! Όπως υποστηρίζουν αρκετές μελέτες, ένας μαραθώνιος διαβάσματος κουράζει το μυαλό πολύ πιο γρήγορα και το εξουθενώνει, με αποτέλεσμα το μάθημα που το μικρό σου αφήνει τελευταίο να αφομοιώνεται με μεγαλύτερη δυσκολία σε σχέση με τα πρώτα. Διάλειμμα, λοιπόν, ανάσα και μία μικρή ανάπαυλα αξιολογούνται ως κάτι παραπάνω από απαραίτητα.

Σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων: Ποιο είναι το προφίλ των δραστών;

Ο χώρος διαβάσματος

Γύρω – γύρω όλοι και στη μέση το… study space. Ναι, καλά κατάλαβες! Είναι σημαντικό οι μικροί μαθητές να αισθάνονται άνετα και να δημιουργούν αυτό το μοναδικό ζεστό συναίσθημα τη στιγμή που πρέπει να ανοίξουν το βιβλίο τους και να συγκεντρωθούν σε όσα έχουν να κάνουν. Ένα μικρό γραφείο στο δωμάτιο του, μία γωνία στο σαλόνι μπορούν να γίνουν η δική του σταθερή (και μελετηρή) γωνιά.

Το βιβλίο 

Μα, καλά, είναι εφικτό από το βιβλίο Ιστορίας το μικρό σου να περάσει σε ένα βιβλίο λογοτεχνίας; Μα, φυσικά. Έτσι, θα γνωρίζει νέους τρόπους γραφής, θα εμπλουτίσει το λεξιλόγιο του, θα ηρεμήσει και θα πάρει σίγουρα… 10 στο μάθημα της Γλώσσας.

Επιμέλεια: MyLife Team
Πηγή:Mylife.com.cy 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top