Θέλεις να υπάρξει και δεύτερο ραντεβού; Ακολούθησε αυτά τα tips

Πώς να πάει περίφημα η πρώτη σας έξοδος

πρώτο ραντεβού tips

Μπορεί το πρώτο ραντεβού να είναι απαραίτητο για τη δημιουργία μίας σχέσης, αλλά όποιον κι αν ρωτήσεις θα προτιμούσε να το κάνει… skip και να πάει κατευθείαν στο δεύτερο.

Και μπορεί να θεωρείς ότι τα πρώτα ραντεβού να σε αγχώνουν, εμείς όμως  σου έχουμε μερικά κολπάκια, από ειδικούς φυσικά, τα οποία σου εγγυώνται την απόλυτη επιτυχία!

Burn-out: Τι είναι και πώς να το αποφύγεις

Πρώτον, δεν υπάρχει λόγος να κάνεις τα πράγματα πιο αγχωτικά

Άσε τα κανονίσματα για φαγητό στο τέλειο εστιατόριο ή σε αυτό με τη θέα, και συναντηθείτε για έναν καφέ ή ένα ποτό να τα πείτε σαν άνθρωποι. Ακόμα καλύτερα αν είναι και μετά τη δουλειά. Δε θα έχεις προλάβει να αγχωθείς καθόλου για το ραντεβού γιατί όλη μέρα θα δουλεύεις ασταμάτητα.

Προσπάθησε να ηρεμήσεις

Ναι είσαι νευρική και ναι έχεις άγχος πόσο μάλλον όταν έχεις και καιρό να βγεις ραντεβού. Ωστόσο, όσο πιο ήρεμη είσαι, τόσο πιο καλά θα κυλήσει η κουβέντα. Εξάλλου, είναι γνωστό ότι η νευρικότητα είναι μεταδοτική. Μην του κάνεις τα νεύρα κρόσσια του ανθρώπου.

Πες μου τι ζώδιο είναι να σου πω τι τον τρομάζει

Κάνε μία μικρή προετοιμασία

Όχι σπουδαία πράγματα, μη φανταστείς ότι πρέπει να φτιάξεις excel απλά έχε κάποια θεματάκια κατά νου, σε περίπτωση που κολλήσετε και υπάρξει αυτή η άβολη σιωπή που σε κάνει να θέλεις να ανοίξει η γη να σε καταπιεί. Σε παρακαλώ όμως, μην πιάσεις πολιτικά, όχι ακραίες απόψεις για την πανδημία, και άσε και τα ελληνοτουρκικά στην άκρη. Γενικά, μιλήστε για σειρές, ταξίδια και… φαγητό! Μια χαρά δεν είναι;

Να ακούς

Πολύ θετικό να είσαι ομιλητική και να έχεις πράγματα να πεις, αλλά από ενδιαφέρουσα μπορείς εύκολα να γίνεις κουραστική όταν αρνείσαι κατηγορηματικά να ακούσεις αυτό που έχει να σου πει ο συνομιλητής σου. Κάνε μία παύση, άκου και εκείνον, πάρε βαθιά ανάσα και… δώσε πάλι!

Κάνε όμορφο φινάλε

Μπορεί η αρχή να είναι το ήμισυ του παντός αλλά το τέλος είναι… το άλλο ήμισυ! Τελοσπάντων μία βραδιά δεν τελειώνει αν δεν έχουμε μήνυμα καληνύχτας. Σε περίπτωση λοιπόν που πέρασες καλά και θέλεις να τον ξαναδείς, το να στείλεις ένα μήνυμα και να τον ευχαριστήσεις για την ωραία βραδιά, δεν είναι καθόλου μα καθόλου κακό. Άσε που το πιο πιθανό είναι να στείλει εκείνος!

Επιμέλεια: MyLife Team

Πηγή:mylife.com.cy

 

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top