Tρεις λόγοι που δεν πετυχαίνει ένας γάμος

Να γιατί το να «ζήσετε» δεν έπιασε

γάμος

Πια δεν μας κάνει καμία εντύπωση ότι μια φίλη μας λέει ότι χωρίζει ή όταν μαθαίνουμε ότι οι τάδε που νομίζαμε για πολύ ευτυχισμένους αποφάσισαν να πάρουν διαζύγιο. 

Οι χωρισμοί είναι μάλλον ο κανόνας και όχι η εξαίρεση στις δεσμεύσεις. Τι γίνεται όμως και χωρίζει τόσος κόσμος που μια ωραία μέρα και με πολύ πάθος είχε αποφασίσει να ενωθεί εις κόσμου κοινωνίαν;

1. Δεν ταιριάζουν

Και φυσικά το κατάλαβαν όταν αποφάσισαν να παντρευτούν και να ζήσουν μαζί. Καλύτερα τώρα παρά όταν έρχεται να προστεθεί και ένα παιδί στην οικογένεια. Γιατί εάν ο άλλος δεν είναι το άλλο σου μισό, ένα παιδί δεν μπορεί να κάνει το θαύμα.

2. Πήραν βιαστικές αποφάσεις

Ή πιέστηκαν από την οικογένειά τους (άντε, πότε θα βάλετε στέφανα εσείς οι δύο;) ή οι συνθήκες της ζωής τους έκαναν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας ή του δημαρχείου πριν καν η σχέση μεστώσει.

3. Παντρεύτηκαν πολύ αργά

Και το πολύ νωρίς είναι πρόβλημα αλλά και το πολύ αργά δεν είναι καλύτερο. Όταν μεταθέτεις τον γάμο δεκαετίες, και λογικό είναι να επέλθει μια σχετική φθορά και ρουτίνα, τι σε κάνει να πιστεύεις ότι είναι ο γάμος αυτός που θα αλλάξει τα πάντα;

Συντάκτης : Αλεξάνδρα Παπαδάκη

Πηγή:allyou.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top