Oι νέες μητέρες δεν έχουν χρόνο για τον εαυτό τους

Αυτό έχει αρνητικές επιπτώσεις στην ψυχολογία τους

Νέα  Βρετανική έρευνα ανακάλυψε ότι οι περισσότερες μαμάδες δίνουν μόνο 17 λεπτά τη μέρα στον εαυτό τους το πολύ και αυτό έχει αρνητικές συνέπειες  για τους άλλους και για τις ίδιες.

Κάθε μητέρα όπως άλλωστε και κάθε άνθρωπος έχει και τις κακές στιγμές του. Όταν όμως ο ρόλος απαιτεί να δίνεις μόνο αγάπη και τρυφερότητα,  οι στιγμές αυτές γίνονται έντονα αντιληπτές από όλη την οικογένεια, η οποία αντί να παίρνει φροντίδα και χαμόγελο έχει να αντιμετωπίσει ένταση και νευρικότητα. Και όταν μάλιστα οι στιγμές αυτές γίνονται ώρες ή και μέρες επιβάλλεται για τη μαμά να κάνει διάλειμμα. 
 
Οι ημικρανίες κάνουν την εμφάνισή τους και  καταστρέφουν τη διάθεση.  Βρετανική έρευνα ανακάλυψε ότι οι περισσότερες μαμάδες διαθέτουν μόνο 17 λεπτά τη μέρα για τον εαυτό τους. Το αντίδοτο δεν είναι πάντα εύκολο. Το κόλπο είναι να μάθετε πώς να παίρνετε αυτό που θέλετε και να το απολαμβάνετε χωρίς ενοχές.

Ζητήστε βοήθεια, πριν ο εκνευρισμός μετατραπεί σε θυμό. Οι άλλοι δεν διαβάζουν το μυαλό σας γι αυτό είναι πολύ σημαντικό να προστατεύετε το  χρόνο σας. Δεν θα κάνει καλό μόνο σε εσάς αλλά κυρίως σε όσους αγαπάτε. 

Δείτε ολόκληρο το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top