Tι θα καταλάβεις στον πρώτο μήνα συγκατοίκησης

Η καλή η μέρα από το πρωί φαίνεται

συγκατοίκηση

Γίνεται να καταλάβεις το ποιόν ενός ανθρώπου από τις πρώτες ημέρες γνωριμίας; Σίγουρα κάποιες ενδείξεις θα στις δώσει ακόμα και από το πρώτο ραντεβού, αλλά και πάλι θέλεις τον χρόνο σου –και εκείνος τον δικό του- για να καταλάβεις ποιον έχεις απέναντί σου.

Ξέρεις όμως πότε πραγματικά αποκαλύπτεται ο χαρακτήρας του; Όταν αποφασίζετε να μείνετε μαζί. Εκεί σε θέλω, κάβουρα. 
Και πάλι, πρόσεξε, τίποτα δεν θα καταλάβεις από την αρχή, στα μέλια. Όταν θα έχετε ένα σπίτι ολόδικό σας για να κάνετε ό,τι θέλετε, όποτε το θέλετε, όλα θα ρέουν μοναδικά. 

Μετά από λίγο καιρό, όταν θα σκάσουν οι πρώτοι λογαριασμοί, όταν δεν θα υπάρχει φαγητό στο ψυγείο γιατί κανείς δεν ψώνισε, όταν θα μπαινοβγαίνουν οι φίλοι του/σου όποτε τους καπνίσει, όταν θα καταλάβετε ότι η συγκατοίκηση δεν είναι μόνο αραλίκι και χαρές αλλά και υποχρεώσεις και υπευθυνότητα, εκεί, ε, ναι, τότε θα φανεί ο άνθρωπος. 

Ένα πράγμα θα σου πω και να μου το θυμάσαι: Ο σύντροφός σου μπορεί να βελτιωθεί, σίγουρα όμως δεν θα αλλάξει ποτέ. Εάν δηλαδή τώρα βαριέται να κάνει καμιά δουλειά, τι σε κάνει να πιστεύεις ότι θα το κάνει σε ένα χρόνο από τώρα ή σε 10 που ενδεχομένως να κυκλοφορεί στο σπίτι και ένα πιτσιρίκι;

Θέσε, λοιπόν, τους κανόνες της συμβίωσης από τώρα, και αν δεν βλέπεις φως, μάλλον δεν αξίζει τον κόπο να το προχωράς. Ή τουλάχιστον, προχώρα συνειδητοποιημένη.    

Συντάκτης : Αλεξάνδρα Παπαδάκη

Πηγή:allyou.gr
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top