Τα μυστικά ομορφιάς της Reese Witherspoon

Αφιερώνει 13 λεπτά για τη ρουτίνα ομορφιάς της

Reese Witherspoon: Αυτά Είναι Τα Μυστικά Ομορφιάς Της

Λαμπερή, όμορφη, γοητευτική. Σύμβολο δραστήριας και επιτυχημένης γυναίκας, ξεχειλίζει γοητεία, ευφυΐα, ταλέντο και εσωτερική κι εξωτερική ομορφιά. Πηγή έμπνευσης για πολλές γυναίκες, η Ρις Γουίδερσπουν (Laura Jeanne Reese Witherspoon) γεννήθηκε στις 22 Μαρτίου 1976 και είναι Αμερικανίδα ηθοποιός, παραγωγός και επιχηρηματίας.

Η Εύα έπαιξε «μποξ» στην πασαρέλα του Shopping Star

Με αφορμή τα γενέθλιά της ας ρίξουμε μια ματιά στη ρουτίνα ομορφιά της, μέσα από δηλώσεις της ίδιας.

Η Witherspoon είπε ότι αφιερώνει 13 λεπτά κάθε μέρα και νύχτα στη ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας της. Δήλωσε ότι ξεπλένει όλο το μακιγιάζ από το πρόσωπό της, ενυδατώνει και χρησιμοποιεί βιολογικά προϊόντα ομορφιάς για να διατηρεί το δέρμα της αγέραστο.

Η Witherspoon είπε ότι χρησιμοποιεί προϊόντα που αντιμετωπίζουν δύο από τις μεγαλύτερες ανησυχίες της για την περιποίηση της επιδερμίδας: τις σκούρες κοιλίδες και την ξηρότητα.

Η Witherspoon είπε ότι μερικά από τα βασικά προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας της περιλαμβάνουν απαλό καθαριστικό, ορούς, κρέμες ματιών και ενυδατική κρέμα. Η Witherspoon επεσήμανε ότι πολλοί από τους ορούς της περιέχουν αντιγηραντικά συστατικά, όπως βιταμίνη C και υαλουρονικό οξύ.

Καθώς η Γουίδερσπουν, πλέον στα 48, έχει μεγαλώσει, τόνισε ότι παρατήρησε ότι το δέρμα της έχει στεγνώσει και ότι έχει περισσότερες σκούρες κηλίδες, που πιθανότατα προκαλούνται από την εγκυμοσύνη. Έτσι, προσέχει πολύ την ενυδάτωση και αναζητά συστατικά που αντιμετωπίζουν τα μαύρα στίγματα, όπως η βιταμίνη C.

Σε συνέντευξή της παλιότερα, είπε «Η ενυδάτωση είναι το κλειδί, φροντίζοντας η υφή να είναι πολύ λεία, αυτό είναι πολύ σημαντικό για τη βάση κάτω από το μακιγιάζ, επειδή οι κάμερες είναι τώρα τόσο HD που δεν υπάρχει πουθενά να κρυφτείς.

Η σωστή ενυδάτωση μπορεί να μειώσει την εμφάνιση ρυτίδων, λεπτών γραμμών και άλλων σημαδιών γήρανσης γεμίζοντας το δέρμα. Η Witherspoon είπε ότι φροντίζει το δέρμα της με άσκηση, πίνοντας άφθονο νερό και κάνοντας υγιεινή διατροφή.

Η Witherspoon πιστώνει το λαμπερό δέρμα της στη ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας και στις επιλογές του τρόπου ζωής της. «Η άσκηση είναι ένα μεγάλο κομμάτι και το να πίνεις πολύ νερό», δήλωσε σε συνέντευξη. «Προσπαθώ να μην πίνω πολύ καφέ, αλλά μερικές φορές, πίνω πάρα πολύ καφέ».

Τέλος, συμβούλεψε ότι η ενυδάτωση, η τακτική άσκηση και η απομάκρυνση του μακιγιάζ της στο τέλος μιας κουραστικής μέρας καταπολεμά τη γήρανση του δέρματος.

Συντάκτης: Αγγελική Λάλου

Πηγή: www.allyou.gr 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top