KLOSTI: Χριστουγεννιάτικα δώρα και πρωτοχρονιάτικα γούρια σε φοβερές τιμές!

Όμορφα χειροποίητα δώρα με 3 κλικ στην πόρτα σου!

ΚLOSTI: Χριστουγεννιάτικα δώρα σε φοβερές τιμές

Tα Χριστούγεννα, η αγαπημένη γιορτή μικρών και μεγάλων, πλησιάζουν! Όλοι έχουμε στο μυαλό μας τα δώρα των αγαπημένων μας – τι θα τους χαρίσουμε φέτος που θα τους δώσει χαρά; Και έτσι είμαστε όλοι στην αναζήτηση ιδιαίτερων δώρων!

Το KLOSTI έχει δημιουργήσει μια φανταστική συλλογή με χριστουγεννιάτικα δώρα - όλα χειροποίητα, με προσωπικότητα και έμφαση στην λεπτομέρεια και όλα φτιαγμένα σε μικρά εργαστήρια στην Ελλάδα. Εδώ σίγουρα θα βρεις κάτι για όλους τους αγαπημένους σου!

Οι χαριτωμένες πριγκίπισσες είναι χειροποίητες δημιουργίες και διαθέσιμες στο KLOSTI!

Κομψές και χρηστικές, οι πετσετούλες του KLOSTI ξεχωρίζουν για το υπέροχο χειροποίητο κέντημά τους! Με τις ωραιότερες γιορτινές ευχές για τα Χριστούγεννα και την νέα χρονιά είναι ένα υπέροχο δώρο που θα εκτιμηθεί!

Δες τις πετσέτες με τις ευχές εδώ!

Στο KLOSTI θα βρεις υπέροχα κουτιά με εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους!

Δες το κατακόκκινο εορταστικό gift box εδώ!

Kαι το κομψό μαύρο κουτί εδώ!

Χάρη στο Διαδίκτυο και στα κοινωνικά δίκτυα μπορείς και εσύ, όπου και αν διαμένεις, μέσα από την άνεση του σπιτιού σου να βρεις υπέροχα δώρα, χωρίς κόπο και τρέξιμο!

Κλασικά ή μοντέρνα, κεραμικά αλλά και μαρμάρινα, με κέντημα χειρός ή ζωγραφική, τα χειροποίητα γούρια του KLOSTI είναι μοναδικά και προσφέρονται σε όλες τις τιμές! Φέτος την Πρωτοχρονιά συνόδευσε τις ευχές σου με ένα πραγματικά ιδιαίτερο γούρι που ξεχωρίζει! Στο υπέροχο χειροποίητο κουτί του, το 2024πραγματικά θα είναι το πιο ιδιαίτερο γούρι φέτος την Πρωτοχρονιά!

Και φυσικά, υπέροχες προτάσεις, για κρεμαστά γούρια που φοριούνται όλον τον χρόνο!

Δες την συλλογή του KLOSTI εδώ!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top